It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Calculator bij duurzame en innovatieve aannemer

Construction
22* .

Informations sur l'entreprise

Deze familiale, innovatieve bouwgroep in hartje Kempen onderscheidt zich binnen de bouwsector door hun focus op duurzaamheid, hun passie voor optimalisaties en hun glasheldere toekomstvisie. Het familiebedrijf in kwestie is gespecialiseerd in enerzijds projecten in eigen beheer en anderzijds technisch complexe projecten zoals vrijetijdscentra, co-housingprojecten, kantoorgebouwen en appartementen. Deze zeer diverse projecten behartigen zij vanaf het voorontwerp tot en met oplevering. Deze aannemer heeft ook een sterke eigen ontwikkelingstak.

Points forts de ce poste

 • Eigen ontwikkelingstak en technisch complexe projecten: Als calculator bereken jij verschillende dossiers voor diverse projecten. Deze aannemer doet zowel projecten in eigen beheer, Design & Build, als openbare aanbestedingen. Dankzij hun eigen ontwikkelingstak zijn ze vanaf de eerste minuut betrokken bij het gehele proces bepaal je zelf de budgetten. Daarnaast zal je meer tijd krijgen om je project te calculeren, waardoor je erg gedetailleerd en op kwalitatieve wijze te werk kan gaan. Daarbovenop is deze innovatieve pionier gespecialiseerd in de meest technisch complexe openbare werken waar collega-aannemers hun handen van afhouden. Hierdoor ervaar je minder concurrentie en heb je meer ruimte voor je budget, wat resulteert in een kwalitatief en bovenop duurzaam project.
 • Innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid: Je komt terecht in één van de innovatiefste bouwondernemingen op Belgische bodem. Daarnaast staan in deze familiale werkomgeving duurzame en circulaire bouwtechnieken centraal. Ze zijn dan ook één van de voorlopers in de bouwsector op vlak van CLT-S en BIM. Binnen deze onderneming werk jij mee aan het bouwverhaal van morgen.
 • Familiale werkomgeving: Dit Kempisch familiebedrijf zorgt ervoor dat je goed zit in je vel. Je zal veel sociaal contact ervaren met zowel collega’s als leveranciers en onderaannemers. Daarnaast organiseren ze regelmatig leuke activiteiten naast het werk zoals ontbijtjes, familiedagen en sportactiviteiten, waardoor er ruimte is voor ontspanning.

Contenu du travail

Als calculator analyseer jij met een technische, financiële en innovatieve blik projecten, zowel externe aanbestedingsdossiers als vanuit de eigen ontwikkelingen binnen de bouwgroep. Je doet dit op basis van een nauwe samenwerking met rechtstreekse collega’s en verschillende betrokken afdelingen. Je maakt integraal deel uit van het bouwteam om tot een optimaal dossier te komen. Naast een klassieke dossieropbouw en calculatieprocedure zal je ook nauw samenwerken met de BIM-afdeling om zo de gekoppelde automatische digitale calculatieprocedure optimaal te resulteren.
 • Je bestudeert en analyseert dossiers naar financiële en technische haalbaarheid.
 • Je berekent en controleert hoeveelheden, mede aan de hand van het BIM-model en automatische calculatieprocedure.
 • Je speelt een pro-actieve rol in de bouwteamprojecten.
 • Je stelt prijsvragen op en analyseert de prijsoffertes. Je staat in nauw contact met de projectmanagers en de verschillende betrokken interne partijen.

Experience

 • Je hebt een 3-tal jaar ervaring in de uitvoering bij een algemene aannemer.
 • Je behaalde een hoger bouwkundig diploma of hebt gelijkwaardige ervaring.
 • Je bent gedreven en stressbestendig.
 • Je werkt nauwkeurig en staat organisatorisch sterk in je schoenen.

Offre

Naast het meewerken en uitbouwen van een duurzame bouwtoekomst, word je ontvangen in een gezellig Kempisch familiebedrijf met een sterke groeimentaliteit. Naast het maatschappelijk en milieubewust bouwen, biedt de organisatie jou een moderne omgeving die goed gestructureerd is en heel wat doorgroeimogelijkheden aanreikt.
 • Dankzij de eigen ontwikkelingstak calculeer jij diverse projecten en ervaar je meer voldoening na een succesvol afgeleverd dossier.
 • Je maakt deel uit van één van de innovatiefste bouwbedrijven op Belgische bodem.
 • Als calculator optimaliseer jij mee het proces en zoekt naar nieuwe oplossingen voor een duurzame bouwtoekomst.
 • Dit sympathieke familiebedrijf zorgt voor een aangename werksfeer in het hartje van de Kempen.

Postuler pour ce poste

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.