It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Business Unit Manager voor klasse 7 aannemer op zelfstandige basis met veel verantwoordelijkheden zoals het leiden van een team om de omzet en je commissies te verdubbelen

Construction
Antwerp

Informations sur l'entreprise

Onze partner beschermt en renoveert zowel gebouwen als installaties naar de toekomst toe. Ze zijn dan ook DE partner voor chemische, industriële en petrochemische projecten. Daarnaast renoveren ze ook logistieke sites en kantoren. Ze zijn dus echt expert in grootschalige en technisch zeer uitdagende projecten. Ze hebben een unieke positie in de Benelux maar ook bij grotere internationale klanten hebben ze veel succes. Ze zijn in 2008 opgericht en zijn begonnen met een 5-tal medewerkers. Momenteel zijn ze een internationale, maar familiale, speler met 110 gemotiveerde medewerkers en willen ze blijven groeien. Daarom zijn ze op zoek naar een Business Unit Manager om deze groei mee te boosten.

Points forts de ce poste

  • Doorgroeimogelijkheden. Ze zijn een bedrijf in volle groei met veel ambities en grootste plannen voor de toekomst. Als Business Unit Manager ga jij dus een belangrijke drijfveer zijn in deze groei. Hierdoor krijg je zelf dus ook de kans om jezelf te ontwikkelen en met het bedrijf mee te groeien zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Het is dan ook logisch dat als het bedrijf groeit, je op termijn de kans krijgt om zowel verticaal als horizontaal door te groeien in het organigram van de onderneming.
  • Flexibiliteit-Efficiëntie. De zaakvoerder streeft steeds naar de meest efficiënte oplossing. Dit resulteert dan ook in flexibiliteit op vlak van processen, ideeën en dag invulling. Stel je hebt twee dagen volgepland hebt met bezoeken in een bepaalde regio die ver van thuis/kantoor ligt dan is de meest efficiënte oplossing om in de regio te overnachten. Hier zijn ze dan ook heel flexibel in. Hierdoor hang je niet vast aan in steen gebeitelde richtlijnen en staan ze open voor je eigen inbreng. Daarnaast zijn ze ook flexibel op vlak van thuiswerk waardoor je gemakkelijk de spits kunt vermijden.
  • Vrijheid. Tijdens je inloopperiode kan je rekenen op uitvoerige ondersteuning, opleiding en hulp. Aangezien je rechtstreeks rapporteert aan de zaakvoerder zal deze hulp ook komen van de zaakvoerder zelf. Na je inloopperiode is er nog steeds de nodige ondersteuning maar dan krijg je het vertrouwen om volledig je eigen ding te doen. Uiteraard werken ze wel voor de gemakkelijkheid met regelmatige rapportage momenten maar dit is puur om de algemene werking vlotter te laten verlopen. Je kan dus na je inloopperiode volledig je eigen agenda invullen en je eigen tactieken toepassen. Door deze vrijheid krijg je niet constant het gevoel dat er iemand op je vingers aan het kijken is waardoor je meer op je gemak te werk kan gaan.
  • Verantwoordelijkheid. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van 2 calculators. Je zal naast de zaakvoerder ook zeer nauw samenwerken met deze calculators. Hier komt natuurlijk een bepaalde verantwoordelijkheid bij kijken. Naast deze verantwoordelijkheid kunnen deze calculators je ook bijstaan voor complexte technische problemen waardoor je zelf ook blijft bijleren. Op termijn is het ook mogelijk dat er nog een sales profiel bijkomt in jouw team. Je krijgt dus het vertrouwen om jouw team het beste team van de onderneming te maken en samen grote successen te boeken.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.