It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Business Developer bij producent van bouwstaal voor de burgerlijke en industriële bouwsector

Construction
Aalter

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een groeiende producent van bouwstaal voor zowel de burgerlijke als de industriële bouwsector. Ze zijn uniek aangezien ze standaard bouwstaal leveren maar ook maatwerk voor aannemers en beton – en verwerkingsindustrie. Ze zijn flexibel ingesteld en staan bekend om hun directe communicatie en familiale sfeer. Daarnaast streven ze ook steeds naar de meest milieu vriendelijke manier van produceren. Omdat ze verder willen groeien zijn ze op zoek naar een Business Developer.

Points forts de ce poste

 • Relatiebouwer. Aangezien het product dat ze produceren moeilijk te differentiëren is van concurrenten zoeken ze echt iemand die relaties kan opbouwen. Ze zoeken dus geen gladde verkoper maar iemand die een band kan verwezenlijken met de klant om zo lange termijn relaties te realiseren.
 • Vrijheid. Je krijgt de kans om je agenda zelf in te vullen. Ze schatten dat je ongeveer 2 dagen per week op de baan zult doorbrengen en de rest op kantoor. Hoe je dit inplant is volledig aan jou. Daarnaast is het ook mogelijk dat als je klant dicht bij jou thuis is, dat je dan je administratie thuis afwerkt.
 • Verantwoordelijkheid. Je wordt verantwoordelijk voor alle Sales van jouw afdeling. Je rapporteert aan de sales manager die de beide afdelingen overziet. Het falen of slagen van de afdeling is dus helemaal jouw verantwoordelijkheid. Daarom dat je eigen inbreng ook geapprecieerd wordt. Je kan dus echt je stempel drukken op de groei van deze producent.

Contenu du travail

 • Je onderhoudt actief contacten met bestaande klanten om behoeften en opportuniteiten te detecteren.
 • Je bent het intern aanspreekpunt voor klanten voor vragen m.b.t. lopende bestellingen, productspecificaties, ….
 • Je doet marktonderzoek en je identificeert potentiële prospecten.
 • Je staat in voor het actief benaderen en aantrekken van nieuwe klanten en het uitbouwen van een sterk commercieel netwerk.
 • Het eerste jaar word je bovendien nauw betrokken bij de implementatie van het nieuw ERP pakket.

Experience

 • Bachelor diploma behaald
 • Ervaring in de bouwsector
 • Vloeiend Nederlands, Frans en Engels
 • Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

Offre

Je komt terecht in een groeiende, familiale KMO dat reeds een gevestigde waarde is in de sector. Je krijgt daarnaast ook de kans om je eigen stempel te drukken op de functie aangezien je de nodige vrijheid en verantwoordelijkheid hebt.

Je krijgt een mooi loonpakket aangevuld met tal van extra legale voordelen. En je krijgt 32 verlofdagen waarvan +- 7 vrij te kiezen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.