It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


BIM-modelleur voor modern architectenkantoor met uiteenlopend portfolio

Construction
Hasselt 3500

Informations sur l'entreprise

In 2000 werd dit architectenkantoor opgericht door een van de 2 huidige zaakvoerders. Vandaag de dag werken er een kleine 20-tal mensen. Met 2 vestigingen in het Limburgse is deze speler actief in elke uithoek van de provincie, alsook in Antwerpen en Vlaams-Brabant. Er liggen momenteel concrete plannen op tafel om de 2 vestigingen te centraliseren in een nieuw, modern kantoor Limburg.

Points forts de ce poste

  • Teamwork. Vanaf je op een project gezet wordt, krijg je meteen ook een team toegewezen om dit project tot een goed einde te brengen. Verschillende profielen als projectarchitecten, stedenbouwkundigen en interieurarchitecten worden deel van jouw team om projecten tot in de puntjes af te leveren. Deze verzameling van een brede kennis in het team zorgt ervoor dat je tijdens elke fase kan rekenen op de juiste expertise van de teamleden.
  • Doorgroeimogelijkheden. Je zal terechtkomen in een omgeving waar aandacht besteed wordt aan de persoonlijke en professionele groei van werknemers. Het kantoor wil zelf groeien in de toekomst waardoor doorgroeimogelijkheden voor te grijpen liggen! Er is ook een mogelijkheid om op korte termijn door te groeien naar een meer coördinerend takenpakket in het BIM-team.
  • Uiteenlopend portfolio. Vanwege een grote variatie in projecttypes zal je enkele uitdagende en complexe projecten kunnen toevoegen aan je portfolio. Zowel de residentiële, B2B én industriële sector worden door dit kantoor behandeld waardoor de functionaliteit van elk project ook verschilt. Hierdoor vertrek je steeds vanuit een ander standpunt in een project, wat de workflow per project ook uniek maakt. Hierdoor vind je veel variatie terug in het takenpakket en word je steeds weer uitgedaagd.

Contenu du travail

  • Je werkt samen aan grootschalige projecten met een gekwalificeerd ontwerpteam.
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van technische beschrijvingen, meetstaten en ramingen dat in een volledig BIM-model gegoten dient te worden.
  • Je werkt aan middelgrote tot grote projecten in uiteenlopende sectoren en staat in nauw contact met de Leading Architect in deze projecten.

Experience

  • Je beschikt over een bachelor toegepaste architectuur of een opleiding als bouwkundig tekenaar - kan ook door ervaring gecompenseerd worden.
  • Je ziet het zitten om in teamverband te werken
  • Je hebt enige ervaring in werken met BIM in een architecturale context
  • Je hebt ervaring in VectorWorks 2D en 3D, ervaring in REVIT is een pluspunt.

Offre

Je zal terechtkomen in een professionele, leerrijke omgeving waarin collegialiteit en kwaliteit hand in hand gaan. Je krijgt enorm veel opportuniteiten toegereikt om door te groeien binnen het kantoor en meer verantwoordelijkheden op te nemen.

Je kan zowel in het bediendestatuut als in het zelfstandig statuut werken waardoor je zelf inspraak hebt over je eigen agenda. De verloning zal bepaald worden op basis van jouw huidige werkervaring en de verantwoordelijkheden die je kan opnemen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.