It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Automation Software engineer - AGV-projecten

Ingénierie
Hooglede 8830

Informations sur l'entreprise

Deze KMO is the next big thing in de wereld van magazijnlogistiek en AGV’s (= Automated Guided Vehicles). In samenwerking met hun klanten maken ze van de wereld een meer efficiënte en duurzame plek door te investeren in o.a. ecologisch verantwoorde projecten. Onze partner maakt het verschil door steeds te investeren in kwaliteit. Door hun kennis inhouse zijn ze de specialist binnen hun nichegebied. Al deze zaken zorgen voor een enorme ambitie om de groei voort te zetten en nog een tandje bij te schakelen.

Points forts de ce poste

 • De core bussiness van dit bedrijf bestaat eruit om bedrijfsprocessen op een efficiënte en duurzame manier te laten verlopen. Werken voor dergelijk bedrijf brengt enorm veel voldoening en fierheid met zich mee.
 • Onze partner biedt enorme mogelijkheden aan tot opleiding en bijscholing. Bij aanvang wordt je opgenomen in een inleidingstraject op maat, maar ook nadien worden er geregeld opleidingsdagen ingepland. Enkel op die manier blijf je on top of your game!
 • Kom terecht in een zeer ambitieuze KMO waarbij alles in het werk wordt gesteld om de beste te zijn en te blijven in hun specifiek vakgebied.
 • Onze partner werkt steeds aan projecten die op lange termijn worden gerekend. Op die manier ben je niet enkel aan het uitvoeren, maar kan je ook veel aandacht schenken aan zaken als ontwikkeling en R&D.
 • De plannen van deze KMO reiken enorm hoog. Alles staat vandaag klaar om hun omzet te verdubbelen op korte termijn. Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal?
 • Dit jong en fris bedrijf kent zijn start nog maar enkele jaren geleden, doch zorgen de zaakvoerders voor enorm veel kennis en ervaring binnen de sector.
 • Geniet van een mooi salaris met uitgebreid extralegale voordelenpakket zoals wagen, laptop, GSM.

Contenu du travail

Binnen deze functie sta je in voor de programmatie en indienstname van uitéénlopende projecten. Door de lange duurtijd van de projecten sta je ook in voor het actief meedenken van ontwikkelingstrajecten en R&D binnen het project. Je werkt samen in teamverband of individueel afhankelijk van het project.

Experience

 • Je bent in het bezit van een relevant master- of bachelordiploma.
 • Je hebt reeds relevante ervaring opgedaan binnen de sector.
 • Je hebt kennis van Siemens, Beckhoff en/of Matlab.
 • Je woont in de regio Hasselt of kan deze vlot bereiken.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Offre

Ben je ambitieus? Wil je graag meewerken aan ecologisch verantwoorde projecten? Leer je graag bij je leven lang? Dan is dit je kans! Onze partner biedt, naast een enorm interessante en technisch uitdagende functie, een mooi salaris mat allerlei voordelen (wagen, laptop, GSM…).

Postuler pour ce poste

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.