It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Architectenbureau met focus op maatschappelijke en publieke projecten

Construction
Gent 9000

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een vooraanstaand bedrijf in Gent, met bijna 40 jaar ervaring. Ze leiden utilitaire en private bouwprojecten met een focus op duurzaamheid en geavanceerde technologieën. Hun team van ongeveer vijftien professionals streeft naar hoogwaardige ontwerpen met evenwichtige verhoudingen en comfort. Ze zetten in op duurzaamheid zowel op milieuvlak, als in functionaliteit en technologie.

Points forts de ce poste

Toonaangevende Expertise en Ontwikkelingskansen. Onze partner heeft reeds decennialange ervaring en leiderschap in utilitaire, maatschappelijke en private bouwprojecten. Ze bieden jou de mogelijkheid om met geavanceerde tools en technologieën te werken, waaronder 3D CAD-programma's en automatische meetstaten, om zo je professionele ontwikkeling te stimuleren.


Innovatief en Duurzaam Ontwerp. Dit bureau zet zich in voor duurzaam ontwerpen, dit doen ze door zowel de technische kwaliteiten van het bouwwerk als de estetische kwaliteiten aan te passen aan hun toekomstvisie. Bij hen krijg je de kans om te werken aan projecten die niet alleen functioneel en technisch duurzaam zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu en de gemeenschap. Ze zullen jou aanmoedigen om te streven naar kwaliteitsvolle gebruiksruimten met evenwichtige verhoudingen en natuurlijk comfort, terwijl je bijdraagt aan de volgende generatie van gebouwen door materiaal, estethiek en techniek te optimaliseren.


Teamwerk. Onder leiding van 2 gerenomeerde architecten kan je deel uitmaken van een team van vijftien toegewijde architecten, ingenieurs en tekenaars. Samen werken ze aan uitdagende projecten en creëren ze een inspirerende werkomgeving. Hier kun je jouw talenten en vaardigheden inzetten om bij te dragen aan de voortdurende groei en succes.

Contenu du travail

  • Projectarchitect van A tot Z, naar eigen ambitie kan je specialiseren in ontwerp- of uitvoeringsfase.
  • Meewerken aan het type projecten dat jou het beste ligt. (utiliteit, zorg, residentieel)
  • Je fungeert als contactpersoon voor externe partijen, in privé-opdrachten én overheidsopdrachten.


Experience

  • Master (Ir.-) Architectuur
  • 5 jaar ervaring (indien jij meer ervaring hebt, zal je meer verantwoordelijkheid krijgen).
  • Een eerste ervaring met de CAD-programma's is een plus.

Offre

Dit architectenbureau geeft jou de kans om mee te bouwen aan projecten die de toekomst vorm zullen geven. Je zult werken aan gebouwen die ons dagelijks leven beïnvloeden. Het ontwerpen van de toekomst wordt mogelijk met behulp van de nieuwste technologieën in de branche. Met dit geweldige team achter jou, zal jij de mooiste projecten tot een goed einde kunnen brengen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.