It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Architect voor wedstrijdwinnende architectuur

Construction
Antwerp 2000

Informations sur l'entreprise

De zoekende partij in deze vacature is verantwoordelijk voor het ontwerpen van projecten voor zowel nationale als internationale spelers. Innovatie en duurzaamheid wordt vooropgesteld in alle projecten, alsook in de algemene bedrijfsvoering. Een 30-koppig team zorgt voor de brandstof van deze goed geoliede machine.

Points forts de ce poste

 • Duurzaamheid & Innovatie. Gezien de specialisatie van deze organisatie in grootschalige projecten, staat duurzaamheid in alle projecten centraal. Dankzij decennialange ervaring in de Belgische én internationale architectuur heeft dit kantoor een solide expertise opgebouwd in dit alsmaar belangrijker wordende belangrijke aspect. Deze speler herontwikkeld zich dus ook steeds in het toepassen van technieken om duurzaam te werk te gaan, aangezien dit een ongoing process is en blijft. Vanzelfsprekend worden de medewerkers hier nauw bij betrokken, waardoor je deel zal uitmaken van interessante onderzoeken, studies en bijscholingen.
 • Complexiteit & uitdaging. Dit kantoor heeft een zeer divers projectenportefeuille, wat betekent dat er talloze mogelijkheden zijn om te kiezen aan welke projecttypes je wel of niet wilt deelnemen. Naast de specialisatie in healthcare projecten, worden ook residentiële en openbare projecten gerealiseerd. Voor grotere projecten worden masterplanningen verzorgd door speciaal daarvoor opgeleide medewerkers binnen de organisatie. Deze speler staat er ook voor bekend veel wedstrijden te winnen met hun ontwerpen en ambieert deze reputatie in de toekomst enkel nog maar verder uit te bouwen. Daarnaast zorgt de variatie in grootte en type van de projecten ervoor dat elk project zijn eigen complexiteit en uitdagingen te bieden heeft waardoor jij jezelf steeds weer kan storten in gesofisticeerde architectuur.
 • Doorgroeimogelijkheden. Deze functie biedt mogelijkheden voor persoonlijke groei op jouw eigen tempo, waarbij rekening wordt gehouden de ambities die je zelf voorop stelt. Als jouw ervaring het toelaat, kun je direct aan de slag als teamlead, waarbij je de verantwoordelijkheid krijgt om een team te leiden en te sturen. Dit biedt de kans om een nieuwe uitdaging aan te gaan en je leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen.

Contenu du travail

Jouw rol als architect binnen deze onderneming vertaald zich in het onderstaande takenpakket:

 • Ontwerpfase van projecten
 • Vergunnigsfase, aanbestedingsdossier en bouwaanvraag
 • Uitvoeringsfase - werfopvolging
 • Praktische opvolging van projecten - contact met interne en externe partijen

Experience

 • Je beschikt over een Master in architectuur of een Bachelor toegepaste architectuur.
 • Je bent een teamspeler en flexibel inzetbaar.
 • Je bent gedreven en gepassioneerd in architectuur en je wil meebouwen aan de groei van een kantoor.
 • Je hebt kennis van Autocad
 • Kennis van Revit is mooi meegenomen maar kan ook aangeleerd worden

Offre

Je zal terechtkomen in een professionele organisatie die over de jaren heen haar processen heeft geoptimaliseerd, wat tot een gestroomlijnde interne samenwerking leidde. Je zal kunnen genieten van opleidingen en leermomenten om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties binnen architectuur.


Naast een marktconforme verloning op zelfstandige basis zal je ook een kilometervergoeding en gsm-abonnement mogen verwachten, alsook de bijdrage voor de Orde Van Architecten. Het loon dat wordt uitgekeerd zal op maandbasis vastgesteld worden aan de hand van een op voorhand bepaald aantal uren. Op deze manier worden vakanties ook uitbetaald.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.