It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Architect voor een wedstrijdwinnend kantoor gespecialiseerd in de zorg

Construction
Gent 9000

Informations sur l'entreprise

De partner in deze vacature is een unieke en belangrijke speler binnen de publieke sector. De specifieke focus in de non-profit sector resulteert tot een volledige expertise in het ontwerpen van woon-zorgcentra, ziekenhuizen, en scholen. Innovatie, duurzaamheid en maatschappelijke relevantie wordt vooropgesteld in alle projecten. Je zal terechtkomen in een bijna 25-koppig team van harde werkers!

Points forts de ce poste

  • Duurzaamheid: Door de focus op grootschalige, vernieuwende projecten in de non-profit sector staat duurzaamheid centraal in al deze projecten. Door meer dan 40 jaar ervaring en een samensmelting van 3 bedrijven kunnen ze die expertise ook garanderen. Hierdoor kan jij een deel worden van deze expertise en totaalconcepten ontwikkelen voor duurzame gebouwen, waar harmonie tussen natuur en mens centraal staan!
  • Gestructureerde en innovatieve werkomgeving: Ook dit architectenbureau is uiteraard mee met de tijd. In deze sterk gestructureerde organisatie werkt men met BIM technologie om een totaaloplossing voor de klant te kunnen garanderen. Naast de interne software werken ze constructief samen met al hun bouwpartners, opdrachtgevers en aannemers. Hierdoor kom je terecht in een perfect geoliede machine, waar je in een team van gemotiveerde architecten en ingenieurs terechtkomt die altijd paraat zullen staan voor jou.
  • Uitdagende en complexe projecten: Dit kantoor is gespecialiseerd in non-profit en healthcare projecten waarbij elk project een meerwaarde creëert voor de maatschappij. Professionaliteit en precisie is dan ook uitermate belangrijk. Vandaar werkt een ontwerpteam van ervaringsdeskundigen en vernieuwende ontwerpers aan een antwoord op elke vraag van de klant. Door de gestructureerde werking staan ze bekend als een wedstrijdwinnend kantoor. Deze reputatie willen ze in de toekomst ook verder blijven uitbouwen. Hierdoor kom je niet alleen in een omgeving terecht waar je een enorme maatschappelijke meerwaarde kan creëren, maar ook bij het winnende team!

Contenu du travail

Jouw rol als architect binnen deze onderneming vertaald zich in het onderstaande takenpakket:

  • Ontwerpfase van projecten - Zowel in 2D als in 3D van middel- tot grote projecten in de non-profit en healthcare sector.
  • Voorbereidingsfase - Je gaat aanbestedingsdossiers en bouwaanvragen opmaken en indienen.
  • Je komt in contact met zowel interne als externe partijen en volgt de projecten goed op.

Experience

  • Je beschikt over een Master in architectuur of een Bachelor in toegepaste architectuur. Ingenieur architecten zijn ook zeker welkom in dit kantoor.
  • Je bent creatief en hebt een oog voor detail.
  • Je hebt kennis van Revit.
  • Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

Offre

Je zal terechtkomen in een gestructureerde organisatie die hun werkmethode over de jaren heen heeft geperfectioneerd. Door de samensmelting van 3 extra bedrijven staan ze ook als collectief sterke organisatie in de markt. Je zal dus een deel uitmaken van deze goed geoliede machine!

Je mag een marktconforme verloning verwachten die mogelijk te geven is op zelfstandige basis of via een bediende statuut.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.