It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Architect voor architectenbureau van de toekomst | Gespecialiseerd in restauratie en renovatie projecten over heel Vlaanderen

Construction
Gent 9000

Informations sur l'entreprise

Dit architectenbureau wordt gezien als een toonaangevende speler in de restauratie en renovatiewereld. Dynamisch behouden ze de authentieke sfeer van de gebouwen met een oog op de nieuwe functie en toekomst. Het kantoor vertrekt steeds vanuit de visie van het historisch erfgoed en de maatschappij, om zo tot een esthetisch resultaat te komen. Uiteraard met de focus op duurzaamheid en kwaliteit.

Points forts de ce poste

 • Dynamisch behoud van historisch erfgoed: Dit kantoor focust zich volledig op de essentie bij het renoveren en restaureren van erfgoed over heel Vlaanderen. Ze gaan de gebouwen ontdoen van het overbodige en brengen de authentieke sfeer terug, met het oog op de nieuwe functie en toekomst van het erfgoed. Hierdoor werk je samen met een team vol gepassioneerde ingenieur-architecten en architecten aan een maatschappelijke meerwaarde voor de mens en erfgoed.
 • Toekomstgerichte en leerrijke werkomgeving: Hoewel bij restauratie- en renovatieprojecten gefocust wordt om de historiek te behouden van het erfgoed, worden deze projecten alsmaar toekomst gerichter. Dit beseffen ze bij dit kantoor maar al te goed. Vandaar dat deze partner zich in volle groei bevindt. Hierdoor kom je terecht in een toekomstgerichte omgeving waar jou groei op de eerste plaats staat en de mogelijkheid krijgt tot volgen van opleidingen in deze specifieke sector.
 • Eigen specifieke restauratiemethodiek: Deze restauratiepartner heeft doorheen de jaren hun methodiek geperfectioneerd om hun klanten optimaal te kunnen helpen en de best mogelijke oplossingen te creëren voor de historische gebouwen. Door te starten met een uitgebreid wetenschappelijk vooronderzoek weten ze meteen welke oplossing ze moeten creëren. Ze hechten doorheen het proces heel veel belang aan de duurzaamheid van het gebouw en de maatschappij. Met aandacht te hebben voor de atmosfeer, de geest en de historische gelaagdheid van het gebouw kunnen ze deze duurzaamheid en kwaliteit garanderen. Hierdoor zal jij deze historische gebouwen in een nieuw jasje kunnen steken en esthetische resultaten kunnen verwezenlijken op maat van het erfgoed.

Contenu du travail

Als project architect binnen deze organisatie ga je het onderstaande takenpakket krijgen:

 • Je werkt in team van A tot Z samen aan een project.
 • Je volgt de projecten goed op tijdens de uitvoeringsfase.
 • Naarmate je ervaring zal je zelf het project in goede banen leiden en minder ervaren architecten ondersteunen en coördineren.

Experience

 • Je beschikt over een Master in Architectuur.
 • Je hebt interesse in erfgoed, restauratie en renovatieprojecten.
 • Een opleiding monumentenzorg is een pluspunt, maar absoluut geen must. Er zijn mogelijkheden om opleidingen te volgen bij dit bureau.
 • Je hebt ervaring in AutoCAD, MS Office, ArchX en InDesign.
 • Je werkt graag in teamverband en wil graag een bijdrage leveren aan de maatschappij.

Offre

Je komt terecht in een aangename werkomgeving waar jou groeiproces in de restauratiesector centraal staat. De hechte samenwerking met de andere 19, even gedreven collega's zorgt voor sterke en esthetisch verwezenlijkte projecten in de restauratie en renovatiesector. Daarnaast krijg je ook de kans om een enorme meerwaarde te creëren voor verschillende steden in Vlaanderen én voor de maatschappij.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.