It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Architect/stedenbouwkundige/ruimtelijk planner voor adviesbureau (bediendestatuut)

Construction
Gent 9000

Informations sur l'entreprise

Dit hechte team, gedreven door ambitie, werkt aan diverse ruimtelijke projecten verspreid over heel Vlaanderen. Hier streven ze niet alleen naar professionele groei maar moedigen ze ook een gezellige en stimulerende werkomgeving aan, waar teamwerk en individuele bijdragen hand in hand gaan.

Points forts de ce poste

Veelzijdige Groei. Bij dit bureau maak je deel uit van een team dat zich toelegt op diverse en boeiende projecten verspreid over heel Vlaanderen. Door de betrokkenheid bij deze gevarieerde projecten krijg je de kans om snel inzicht te verwerven in verschillende aspecten van ruimtelijke ontwikkeling. Of het nu gaat om stadsplanning, architectuur, of projectmanagement, je wordt blootgesteld aan een breed scala aan disciplines, wat niet alleen je kennis verbreedt, maar ook je professionele vaardigheden aanscherpt. Deze veelzijdige ervaring vormt de kern van onze benadering, waarbij we geloven dat het leren vanuit verschillende perspectieven bijdraagt aan een holistisch begrip van ruimtelijke vraagstukken. Hierdoor kun je niet alleen snel groeien, maar ook een brede expertise ontwikkelen die van onschatbare waarde is voor je professionele ontwikkeling.

Teamwerk en Uitdagende Taken. In ons hechte en dynamische team sta je niet alleen, maar werk je zij aan zij met collega's die streven naar gezamenlijk succes. Hier draait het niet alleen om individuele prestaties, maar om de synergie van teamwerk. Samen nemen we verschillende verantwoordelijkheden op ons, variërend van het scherpstellen van projectdefinities tot het kritisch beoordelen van gedetailleerde offertes. Deze diversiteit aan taken zorgt ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is en biedt een constante bron van uitdagingen. Of je nu bezig bent met het ontwikkelen van creatieve oplossingen voor ruimtelijke vraagstukken of strategieën bedenkt voor de financiële haalbaarheid van projecten, je staat voor taken die niet alleen variërend zijn, maar ook intellectueel stimulerend. Binnen ons team creëren we een omgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn unieke vaardigheden in te zetten en bij te dragen aan de algehele groei en dynamiek van het team. Elk lid heeft een waardevolle rol bij het realiseren van onze gezamenlijke doelen, en dit creëert niet alleen een gezellige werkomgeving maar ook een platform waarop jouw individuele talenten tot hun recht komen.

Kansen voor Ambitie. Bij Leidsman geloven we sterk in jouw individuele groei en streven we ernaar om je ambities te ondersteunen. Hier krijg je niet alleen de mogelijkheid om professioneel te groeien binnen onze organisatie, maar we zien jouw persoonlijke ontwikkeling als een integraal onderdeel van ons gezamenlijk succes. We bieden een stimulerende omgeving waarin jouw ideeën en initiatieven worden aangemoedigd en gewaardeerd. Of je nu streeft naar leiderschap in projectmanagement, verdieping van je expertise in ruimtelijke ordening, of een rol in strategisch beleid, we streven ernaar om kansen te bieden die aansluiten bij jouw unieke ambities. Bovendien gaan we verder dan alleen interne groei. We faciliteren actief de opbouw van jouw professionele netwerk in de wereld van ruimtelijke ordening en projectontwikkeling. Door deel te nemen aan relevante evenementen, conferenties en netwerkbijeenkomsten helpen we je niet alleen om je eigen cirkel van invloed uit te breiden, maar ook om waardevolle connecties te leggen die bijdragen aan jouw professioneel succes op de lange termijn. Kortom, bij Leidsman investeren we in jouw ambitie en bieden we de ruimte en ondersteuning om die ambitie waar te maken.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.