It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Architect met interesse in winnende wedstrijdarchitectuur en flexibiliteit

Construction
Regio Kempen 2300

Informations sur l'entreprise

Het kantoor is gesitueerd in de Kempen en heeft momenteel 14 medewerkers. De zaakvoerder, die zijn ervaring opdeed bij bekende nationale en internationale spelers, is vooral geïnteresseerd in huisvestiging (geen particuliere woningbouw); sociale woningbouw en appartementen. Daarnaast maken ook scholen, publieke gebouwen en gebouwen in de zorgsector een ongeveer evengroot deel uit van het portfolio. Het is bureau erg helder gestructureerd met een vrije verdeling van de opdrachten en korte communicatielijnen. Dit zorgt voor veel variatie in de projecten en de collega’s waarmee je samenwerkt. Medewerkers worden aangespoord om (enkele) dagen van thuis uit te werken zolang de planning dit toelaat. De zaakvoerder gelooft in resultaat en niet in gepresteerde uren waardoor medewerkers een grote flexibiliteit genieten. Dit maakt dat het kantoor sinds oprichting weinig verloop kent met mensen die er meer dan 20 jaar werken. Het kantoor gelooft in het juiste gebouw op de juiste plaats en werkt zeer hard op ontwerp waarbij ze collegialiteit en een ateliersfeer hoog in het vaandel dragen.

Points forts de ce poste

 • Er is een grote diversiteit aan projecten en opdrachtgevers. Het kantoor is actief in zowat alle sectoren. Op die manier blijf je steeds bezig met de projecten waar je voldoening uit haalt en die blijven uitdagen. Dat maakt je job uitermate afwisselend en boeiend waardoor je dagelijks je passie in je job terugvindt.
 • Projecten met betekenis en respect voor de omgeving. Hun projecten worden gebouwd met veel zorg voor de bestaande context. Dit is zowel fysisch, sociaal als cultureel en dit resulteert in projecten die in dialoog gaan met hun omgeving. Hierdoor geraak je nooit uitgekeken op copy-paste-projecten.
 • Het kantoor gaat prat op flexibilteit en collegialiteit. Dat betekent dat collega’s voor elkaar zaken opnemen wat zorgt voor veel flexibiliteit. Het is daarenboven mogelijk om veel van thuis uit te werken of gebruik te maken van glijdende uren. Dat werkt een betere work-life balance in de hand waardoor je meer tijd hebt voor vrienden, familie en hobby's. Je krijgt het gevoel van vertrouwen en je vrijheid zorgt ervoor dat je met een blij gezicht naar je werk gaat en terugkeert naar huis.
 • Je komt terecht in een kantoor dat de visie en het debat omtrent architectuur dicteert zowel vandaag als in de toekomst. Zo ben je steeds bezig met architectuur waar mensen over praten en die een sterke indruk nalaat in het straatbeeld. Je werkt aan projecten die zowel functioneel als esthetisch bijdragen aan de maatschappij wat je trots maakt op je werk.

Contenu du travail

Als projectarchitect heb je de verantwoordelijkheid over het project en treed je op als aanspreekpunt van alle betrokken partijen. Je zal de mogelijk hebben om op (korte) termijn een team aan te sturen en te begeleiden door het proces van ontwerp tot en met oplevering:
 • Verantwoordelijkheid over meerdere projecten. Dit van ontwerp tot en met oplevering.
 • Aansturen en coördineren van een klein team van medewerkers en communicatie naar het projectteam.
 • Als sleutelfiguur voor jouw team, collega-afdelingen en de klant zorg jij ervoor dat de verschillende aspecten in de planning op mekaar zijn afgestemd.
 • Het bezorgen van correcte informatie aan de klant over specifieke zaken zoals timing van uitvoering.
 • Je bent verantwoordelijk voor de volledige werfopvolging. Dit houdt in de planning van projecten en de timing hiervan opvolgen.

Experience

 • Het kantoor is op zoek naar zowel jongere architecten als architecten met meer ervaring.
 • Je bent een sterk conceptueel en ontwerpmatig denker.
 • Naast een conceptueel sterke en creatieve geest, heb je ook een vlotte pen.
 • Een professioneel voorkomen vind je vanzelfsprekend, je bent leergierig en een goede teamspeler. Je hebt een persoonlijkheid en durft kritisch te zijn/in dialoog te treden.
 • Je bent stressbestendig en kan omgaan met deadlines.
 • Je beheerst de Nederlandse taal.

Offre

Dit is een functie bij een ambitieus architectenbureau met gevarieerde projecten. Hierbij komen de technische mogelijkheden uitgebreid aan bod waardoor je veel afwisseling hebt tussen bureauwerk en werfopvolging. Het kantoor biedt veel ondersteuning en begeleiding gedurende het hele proces: maandelijks wordt er met het team overlegd over de huidige stand van zaken en de visie naar de toekomst. Het is geen traditioneel architectenbureau en ze streven er ook niet naar om dat te worden. Naast een marktconform salaris, flexibele werktijden en een horizontale werkomgeving, vinden ze welzijn net zo belangrijk als welvaart. Dat vertaalt zich in een grote flexibiliteit!

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.