It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Architect met doorgroeimogelijkheden tot vennoot!

Construction
Kortrijk 9500

Informations sur l'entreprise

Dit architectenbureau met ruim 30 jaar ervaring wordt gezien als een toonaangevende speler binnen de publieke sector. De focus op sociale woningbouw en andere publieke projecten zorgt voor de enige expertise die is opgebouwd. Je zal terechtkomen in een 7-koppig team van ambitieuze creatievelingen, waar jij op termijn eventueel kan doorgroeien tot vennoot!

Points forts de ce poste

 • Uitdagende wedstrijdprojecten: Dit architectenbureau met ruim 30 jaar ervaring in de bouwwereld heeft een stevige reputatie opgebouwd in de wereld van wedstrijdprojecten. Sociale huisvestigingen en andere publieke projecten zijn alles behalve onbekend voor hen. Hoewel de focus ligt op deze projecten is er nog voldoende instroom van andere projecten in de residentiële sector. Hierdoor werk je aan verschillende uitdagende projecten met voldoende variatie, waarbij je geprikkeld wordt om je creativiteit te blijven gebruiken.
 • Leerrijke en creatieve werkomgeving: Deze partner zet haar medewerkers altijd op de eerste plaats. Je komt terecht in een 7-koppig team van architecten en assistent architecten met een creatieve drijfveer. Deze creatievelingen bundelen hun krachten samen om telkens resultaat te leveren.
  Er wordt zowel in 2D als 3D gewerkt, waar geïnvesteerd wordt in opleidingen voor de medewerkers indien nodig. Hierdoor kom je in een aangename en creatieve werkomgeving terecht waar je als team vooruitgang boekt. Verder kan je jezelf ontwikkelen door steeds bij te leren indien nodig.
 • Doorgroeimogelijkheden tot vennoot: Dit bureau is volop bezig met zichzelf uit te breiden. De zaakvoerder kijkt met een positieve, ambitieuze blik naar de toekomst en wil deze blik delen met een partner. Er stromen projecten binnen waardoor er verschillende opties zich voordoen. Hierdoor ontstaat er zich de unieke kans om op korte of middellange termijn door te groeien tot vennoot. Ben jij deze ambitieuze architect die deze stap wil maken?

Contenu du travail

Jouw rol als architect binnen deze onderneming vertaald zich in het onderstaande takenpakket:

 • Je bent verantwoordelijk voor de ontwerpfase van projecten in samenwerking met het team.
 • Je ondersteunt assistent architecten met de uitwerking van de dossiers en springt bij waar nodig.
 • Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met klanten en partners.

Experience

 • Je beschikt over een diploma architect of ingenieur-architect.
 • Je hebt kennis van AutoCAD. Revit is een pluspunt, maar er zijn mogelijkheden tot opleidingen.
 • Je bent creatief en werkt graag in team.
 • Je kan projecten van A tot Z opvolgen.

Offre

Je zal terechtkomen in een jong, dynamisch en creatief team, waarbij creativiteit een belangrijke rol speelt in de projecten. De hechte samenwerking met je collega's resulteert tot wedstrijdwinnende momenten en hoogstaande creaties. Daarnaast krijg je ook de kans om door te groeien tot vennoot. Ben jij klaar voor deze stap?

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.