It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Architect met commerciële skills voor een groeiende speler in de B2B-markt

Construction
Mechelen 2800

Informations sur l'entreprise

De zoekende partij in deze vacature is een vooraanstaand architecten- en ingenieursbureau dat zich specialiseert in het creëren van duurzame ontwerpen voor de klanten. Een team van architecten, ingenieurs en andere professionals zet zich volledig in om hoogwaardige diensten te leveren aan B2B-klanten en particulieren, waarbij een groene toekomst de rode draad vormt in elk project.

Points forts de ce poste

  • Coördinatie. De organisatie zoekt iemand met uitstekende coördinatievaardigheden die zowel leidinggevend als commercieel is ingesteld. In deze rol zal de persoon verantwoordelijk zijn voor het aansturen en begeleiden van collega's, terwijl hij/zij tegelijkertijd een commerciële benadering hanteert richting klanten. De ideale kandidaat kan projecten volledig dragen en begeleiden met behulp van de diverse profielen binnen het kantoor.
  • B2B klanten. De voorkeur in projecttypes gaat uit naar projecten waarin het overwegend met B2B-klanten werkt. Dankzij het terugkerende klantenbestand krijg je als architect de kans om zeer professionele en nauwe relaties op te bouwen. Dit stelt je in staat om op een zeer specifieke manier aan de behoeften van de klanten te voldoen en processen steeds verder te optimaliseren. Het resultaat is een gestroomlijnde werkomgeving met minder stress en werkdruk.
  • Groeiperspectief. Dit kantoor heeft ambitieuze groeiplannen, wat betekent dat er talloze mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf. Dit biedt kansen om leidinggevende functies te bekleden en meer zelfstandigheid en flexibiliteit in je functie te verwerven. Uiteraard zullen deze ontwikkelingen ook positieve gevolgen hebben op financieel vlak.

Contenu du travail

De functie als architect bij deze organisatie houdt volgend takenpakket in:

  • Coördinatie in de ontwerpfase
  • Verantwoordelijk voor de gehele uitvoeringsfase
  • In teamverband je schouders onder een project zetten, met behulp van jouw collega's
  • Het aanspreekpunt vormen voor zowel interne als externe partijen

Experience

  • Je hebt een Masteropleiding als (Ir.) Architect
  • Je hebt ervaring in het zelfstandig opvolgen van projecten
  • Ervaring in AutoCAD en/of REVIT is een pluspunt, maar geen must

Offre

Binnen dit opkomende bedrijf kom je in aanraking met een gestructureerde en goed georganiseerde werkethiek. Hier krijg je de kans om samen te werken met experts die beschikken over de juiste technische kennis om ondersteuning te bieden in alle fasen van het bouwproces.

Je hebt de vrijheid om te kiezen tussen een dienstverband of om als zelfstandige deel te nemen, beide op basis van een vast contract. Je kunt profiteren van flexibiliteit door middel van glijdende werktijden. Uiteraard wordt je beloond met een marktconform salaris dat jaarlijks wordt herzien, en bij een dienstverband is ook een bedrijfswagen voorzien.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.