It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Renovatie-gerichte architect voor multiprofessionele architectenvennootschap

Construction
Turnhout 2300

Informations sur l'entreprise

Als multidisciplinair architectenkantoor biedt dit kantoor niet enkel diensten aan binnen architectuur, maar verdiepen ze zich ook EPB/EPC -en stabiliteitsstudies. Door met een 5-tal personen een goed geoliede machine te vormen worden projecten in een uiteenlopend portfolio op architecturaal en technisch vlak tot in de puntjes uitgewerkt.

Points forts de ce poste

 • Verantwoordelijkheid. Als architect draag je binnen dit kantoor veel verantwoordelijkheid. Je bent verantwoordelijk voor je eigen projecten waarin je ondersteund wordt door een tekenaar, ingenieur en assistent-architect. Hierdoor kan je op voldoende interne kennis rekenen om je architecturale taken zo goed mogelijk uit te voeren en het technische en studie-aspect van projecten intern te laten opvolgen. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat het procesverloop van projecten gestroomlijnd verloopt omdat communicatielijnen zo kort mogelijk gehouden worden. Kortom, minder externe partijen om aan te rapporteren!
 • Innovatieve mindset. Dit kantoor weet als geen ander dat het intern bijscholen omtrent innovatieve ontwikkelingen in de sector enorm bijdraagt aan hun succes. De ontwerpfase verloopt momenteel volledig in 3D (ArchiCAD), er wordt met BIM gewerkt, er wordt ingezet op duurzaamheid door de focus meer en meer op renovaties te leggen... Al deze ontwikkelingen staan vandaag de dag on point bij deze organisatie wat ervoor zorgt dat ze andere architectenkantoren die hier nog zoekende in zijn, een stapje voor zijn.
 • Uitdagend portfolio. Aan variatie geen gebrek in het projectenportfolio van deze organisatie. Door het verdelen van de focus op particuliere woningbouw, meergezinswoningen, appartementencomplexen, kantoorgebouwen, horeca, enz... is geen enkel project hetzelfde. Als architect krijg je dan ook veel verschillende projecttypes voorgeschoteld waardoor je jezelf steeds weer op verschillende manieren kan uitdagen. Qua schaalgrootte is er eveneens diversiteit terug te vinden in het portfolio. Het sporadisch participeren (én winnen) van wedstrijden leverde dit kantoor al enkele mooie, grote projecten op.

Contenu du travail

Als projectarchitect vervul je het onderstaande takenpakket:

 • Je verzorgt de ontwerpfase zelfstandig of samen met de zaakvoerder, afhankelijk van de eigen voorkeur. Ontwerpen gebeurt voornamelijk in ArchiCAD.
 • Bouwaanvraag, vergunningsfase en aanbesteding waarin je kan rekenen op de ondersteuning van een sabiliteitsingenieur en EPB verslaggever.
 • Vanaf bouwaanvraag wordt het klantencontact overgedragen en fungeer je als contactpersoon met de bouwheer.
 • Je volgt de volledige werffase zelfstandig of met ondersteuning van de zaakvoerder op, wederom afhankelijk van de eigen voorkeur.
 • Je begeleidt het project tot en met de oplevering.

Experience

 • Je bent in het bezit van een masterdiploma Architectuur
 • Je hebt ervaring in de uitvoeringsfase van projecten
 • Je bent een teamplayer en kan op een duidelijke manier communiceren met het projectteam

Offre

Dit kleine (7 werknemers), maar gedreven architectenkantoor streeft naar kwaliteit in alles wat ze doen. Hiervoor kunnen ze terugvallen op een veelzijdig, gekwalificeerd team van professionals die elkaar in alle fasen van een project ondersteunen. Om dit te bewerkstelligen is het vanzelfsprekend dat er naast de werkvloer ook een klik moet zijn, een gegeven waar de zaakvoerder veel tijd en ruimte in investeert. Je zal bijgevolg terecht komen in een warme, losse groep waarin men op elkaar kan rekenen.


Qua verloning zal je als architect op zelfstandige basis met een uurloon vergoed worden. Andere werknemers binnen het bedrijf werken al in dienstverband, en de overschakeling naar het bieden van de keuze tussen een bediendecontract of een zelfstandig statuut wordt bekeken. Dit is dus in de nabije toekomst ook een mogelijkheid.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.