It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Uitvoerend architect voor compact team in een grootschalig portfolio

Construction
Antwerp 2000

Informations sur l'entreprise

De zoekende partij in deze vacature kan zich qua werknemers tot de kleinschalige architectenkantoren rekenen. Op vlak van projectenportfolio ligt dit echter anders, met projecten in uiteenlopende sectoren en uiteenlopende schaalgroottes concurreren ze met zowel de kleinere als middelgrote tot grote architectenkantoren in Antwerpen.

Points forts de ce poste

  • Expertise. De processen van dit kantoor verlopen vrij projectafhankelijk. Aangezien een compact team aan grootschalige projecten werkt wordt de ontwerpfase vaak uitbesteed, een fase waarin de architecten binnen dit kantoor een coördinerende rol opnemen. Zelf uittekenen is dus niet aan de orde, wel bijstellen en aansturen. Hierdoor wordt er veel tijd en ruimte vrijgemaakt om de focus grotendeels op de uitvoeringsfase te leggen. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat je een zekere expertise kan uitbouwen in deze fase, zonder dat je hier voorgaand zeer gedetailleerd het ontwerp dient uit te werken.
  • Uitdagende projecten. De projecten die door dit kantoor gerealiseerd worden zijn enorm uiteenlopend en dragen de nodige complexiteit met zich mee om het steeds weer uitdagend te maken. Vandaag de dag vinden we grotendeels B2B projecten, appartementencomplexen en industriële projecten terug in de pipeline, maar dit varieert van periode tot periode. Zo werden er in het verleden ook prefab-woningen, villa's, retailprojecten en interieurprojecten tot stand gebracht. Hierdoor zal je genoeg afwisseling terugvinden in het takenpakket en kan je jouw eigen portfolio ook aanvullen met prachtprojecten. Daarnaast is het feit dat er met een klein team aan grote projecten gewerkt wordt ook een bewijs dat er met professionele (externe) partners gewerkt wordt waardoor je je eigen netwerk kan gaan uitbreiden en jezelf steeds weer verder kan ontwikkelen.
  • Worklife-balans. Binnen dit kantoor wordt er veel belang gehecht aan flexibiliteit. Het gebruik maken van glijdende uren mag breed opgevat worden, aangezien alle werknemers hun eigen agenda kunnen invullen. Vanwege de compacte structuur is er ook geen echte hiërarchie. Dit resulteert dus uiteraard in een gezonde worklife-balans die vooral in jouw eigen handen zal liggen, aangepast aan je persoonlijke indeling.

Contenu du travail

Als uitvoerend projectarchitect zal je volgende zaken in het takenpakket terugvinden:

  • Je bent vooral actief in de uitvoeringsfase van projecten, dit vertaald zich in de coördinatie van werven en alles wat hierbij komt kijken
  • Je bent ook verantwoordelijk voor bijkomende elementen als brandbeveiliging, akoestiek, inudstriële normen...
  • Je bent betrokken bij de ontwerpfase, maar kan hier vooral coördinerend in te werk gaan

Experience

  • Je beschikt over een Master in Architectuur of een bouwkundige opleiding en ervaring die dit kan compenseren
  • Je kent je weg in VectorWorks en REVIT
  • Je hebt ervaring in de uitvoeringsfase van middelgrote tot grote projecten

Offre

Je zal terechtkomen in een horizontale structuur waar korte communicatielijnen en professionaliteit belangrijk zijn. Je zal kunnen werken aan prachtige projecten in en rond de provincie Antwerpen, vanuit het kantoor dat gelegen is in het levendige hartje van Antwerpen zelf. Je zal als zelfstandig architect werken, om ervoor te zorgen dat je zelf zoveel mogelijk controle kan behouden over je agenda.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.