It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Ambitieuze kantoorverantwoordelijke gezocht

Comptabilité & Finance
Roeselare 8800

Informations sur l'entreprise

Wil jij graag de volgende stap zetten in jouw carrière als accountant en jouw leidinggevende capaciteiten verder ontwikkelen? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Dit kantoor te Roeselare is op zoek naar een mede-kantoorverantwoordelijke.

Hier staat het welzijn van hun medewerkers centraal. Ze geloven dat hun medewerkers het kloppend hart zijn van hun organisatie en daarom bieden ze jou de nodige ondersteuning om stressvrij te kunnen werken en jouw professionele vaardigheden verder te ontwikkelen.

Als mede-kantoorverantwoordelijke zal jij niet alleen een team aansturen, maar ook zelf enkele complexe dossiers behandelen. Daarnaast ben jij het gezicht van hun kantoor in Roeselare en zal je op netwerkevenementen aanwezig zijn om connecties te leggen met potentiële klanten.

Kortom, deze functie biedt jou de perfecte kans om jouw ambities waar te maken en een geweldige carrière uit te bouwen!

Points forts de ce poste

Uitdagend takenpakket: Als mede-kantoorverantwoordelijke bij dit kantoor in Roeselare krijg je de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deadlines gehaald worden en de kwaliteit van het werk van je team optimaal is. Jij ondersteunt en motiveert je team zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het monitoren van omzet, rendement en efficiëntie van dit kantoor. Ook ben je hun visitekaartje en ontmoet je regelmatig potentiële klanten, partners en medewerkers tijdens netwerkevents. Dit alles doe je samen met je mede-kantoorverantwoordelijke, want samen staan jullie sterk en zo kunnen jullie elkaar vervangen tijdens vakanties. Zo kan jij ongestoord genieten en hoef je niet gestoord te worden tijdens je welverdiende rust.

Tof en hecht team: Als onderdeel van dit team kun je verwachten dat je werkt met een tof, jong en dynamisch team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Het is een zeer hecht team waar 'work hard, play hard' centraal staat. Dit betekent dat ze zich tijdens het werken rustig en geconcentreerd inzetten, maar ook weten hoe belangrijk het is om af en toe te ontspannen. Je zal je hier dus onmiddellijk thuis voelen.

Teamactiviteiten: Bij dit accountantskantoor zijn ze niet alleen serieus bezig met hun werk, maar er is ook veel ruimte voor leuke activiteiten en evenementen. Zo organiseren ze jaarlijks een spetterend nieuwjaarsfeest om het nieuwe jaar goed in te luiden en de banden met collega's te versterken. Daarnaast is er ook een jaarlijkse familiedag in het prachtige dierenpark Pairi Daiza, waar je samen met je gezin kunt genieten van alle dieren en attracties.

In de zomer organiseren ze ook een teambuilding die je samen met je team kan bepalen. Na elk kwartaal gaan ze samen uit eten of houden ze een gezellige BBQ om successen te vieren en de teamgeest te versterken. Bovendien houden ze ook een competitiereeks tussen verschillende vestigingen, waarbij ze zich wagen aan sportieve uitdagingen zoals paddel, bijlwerpen en bowlen. Kortom, er is altijd iets te beleven bij dit kantoor en er zijn tal van mogelijkheden om je collega's beter te leren kennen.

Work-Life balance: Ze zien hun werknemers als de kloppende kracht van de organisatie en ze willen er dus voor zorgen dat ze zich goed voelen! Om dit te bereiken hebben ze een werkweek van 40 uur ingesteld, wat betekent dat je 12 extra vakantiedagen hebt om van te genieten. Bovendien kun je tussen 7 uur en 9 uur beginnen, zodat je je werkdag op een tijdstip kunt starten dat voor jou het beste werkt.

En als kers op de taart is thuiswerken mogelijk, waardoor je de flexibiliteit hebt om je werk vanuit huis te doen als dat beter past bij jouw persoonlijke situatie. Al deze maatregelen zorgen ervoor dat je werk en privé perfect in balans kunnen zijn en dat je optimaal kunt genieten van het leven.

Contenu du travail

Als mede- kantoorverantwoordelijke van dit kantoor krijg jij een uitdagend takenpakket op jouw bord. Jouw rol is namelijk drieledig: je bent verantwoordelijk voor accountancy, people management én het commerciële gezicht van hun vestiging in Roeselare.

Jij zorgt ervoor dat deadlines worden behaald, de kwaliteit van het werk hoog blijft en dat de klanten tevreden zijn. Dit doe je door een team van accountants aan te sturen en ervoor te zorgen dat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ook houd je een oogje in het zeil op de omzet, rendement en efficiëntie van het kantoor.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het welzijn van de medewerkers. Samen met jouw medeverantwoordelijke stuur jij de ontwikkeling van onze accountants aan en vertaal je strategische beslissingen naar begrijpbare operationele en tactische acties voor het team. Hierbij werk je nauw samen met hun interne diensten zoals HR, IT en Marketing.

Als laatste ben jij hun gezicht naar buiten toe. Jij bent het voorbeeld voor jouw team en ontmoet potentiële klanten, partners en medewerkers via netwerkmogelijkheden. Jij zorgt voor een professionele en overtuigende uitstraling van dit kantoor.

Kortom, als mede-kantoorverantwoordelijke van dit kantoor krijg jij de kans om jezelf verder te ontwikkelen en jouw stempel te drukken op deze organisatie.

Experience

 • X aantal jaren ervaring in de fiduciaire sector.
 • Een bachelor of master accountancy & fiscaliteit
 • Je bent erkend bij ITAA of hebt de ambitie om dit op korte termijn te behalen.
 • Je bent punctueel en een echte teamspeler.

Maar bovenal heb je een gezonde portie goesting om mee je schouders onder dit kantoor te zetten!

Offre

Als je kiest voor deze interessante opportuniteit kan je ervoor kiezen om op zelfstandige basis te werken of kan je kiezen voor een salarispakket met extralegale voordelen:

 • Brutoloon
 • Netto onkostenvergoeding: 300 euro
 • Maandelijkse bonussen: van meer dan 200 euro netto per maand
 • Wagen + tankkaart
 • Maaltijdcheques 8 euro
 • Groepsverzekering
 • Hospitalisatieverzekering
 • 13de maand
 • Laptop

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.