It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Accountmanager voor technische bouwmaterialen voor de projectmatige ruwbouw

Construction
Zaventem

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een familiebedrijf dat zich doorheen de jaren heeft geëvolueerd naar een gevestigde waarde als producent binnen de wereld van poedermengsels voor de projectmatige bouwwereld. Ze specialiseren zich in het produceren van droge mortels en leveren deze persoonlijk aan de werf met mobiele silo’s. Naast deze droge mortel produceren ze ook een uitgebreid gamma aan producten in zakgoed voor hun professionele klanten. Deze producten worden voornamelijk gebruikt voor ruwbouwwerken of afwerkingswerken en gaan van mortel, beton, chape en cement tot lijmen en voegen. Ze zijn de laatste tijd enorm hard aan het groeien en zijn daarom opzoek naar zowel senior als junior accountmanagers voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Wallonië. Dit is vooral te danken aan het feit dat ze eigen verkooppunten geopend hebben waardoor ze niet meer met groothandels moeten werken.


Points forts de ce poste

 • Nieuwe strategie. Ze hebben recent hun verkoopstrategie volledig veranderd. Zo hebben ze over heel België verkooppunten opgericht. Van hieruit kunnen enerzijds leveringen naar klanten vertrekken of kunnen klanten langskomen voor afhalingen of advies op maat. Door deze verkooppunten te openen hebben ze geen nood meer aan groothandels voor hun verkoop. Hierdoor kunnen ze enerzijds sneller en beter op maat leveren en kunnen ze heel wat goedkoper werken. Door deze USP halen ze gemakkelijker nieuwe klanten binnen waardoor ze nu dus zo hard aan het groeien zijn.
 • Familiebedrijf. Onze partner is een echt familiebedrijf in volle groei. Hierdoor kom je terecht in een ambitieuze werkomgeving met een gezellige sfeer, korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak. Daarnaast krijg je ook de kans om samen met het bedrijf mee te groeien. Een mooie boost voor je carrière dus.
 • Flexibiliteit. Doordat ze over Vlaanderen verschillende verkooppunten per regio hebben krijg je dus echt je eigen markt en regio aangewezen. Uiteraard moet je niet elke dag op dit verkooppunt zijn. Je krijgt namelijk de flexibiliteit om van thuis uit je administratie te doen wanneer je niet op de baan bent. Je kan dus op je eigen manier je markt en netwerk bespelen. Hierdoor heb je niet steeds het gevoel van iemand dat over je schouder meekijkt.

Contenu du travail

 • Contacten leggen met grote en kleine aannemers in ruwbouw, industriebouw en afwerking
 • Farming en prospectie
 • Advies op maat geven in samenspraak met technische collega’s
 • 2 keer per week aanwezig op verkoopmunt voor meetings

Experience

 • Je hebt al ervaring binnen de bouwsector
 • Je hebt ervaring op commercieel vlak of bent commercieel ingesteld
 • Je hebt affiniteit met de sector (grondwerken en waterbouw)
 • Je kan overweg met CRM

Offre

Je krijgt de kans om je te ontplooien bij een snel groeiend en ambitieus familiebedrijf met unieke USP’s. Daarnaast bieden ze een competitief salarispakket aangevuld met een resem aan extra legale voordelen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.