It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Accountmanager voor producent van innovatieve HVAC oplossingen regio Vlaams-Brabant

Construction

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een KMO binnen de HVAC sector dat al meer dan 25 jaar streeft naar het bieden van vooruitstrevende oplossingen op vlak van HVAC oplossingen. Ze zijn zowel verdeler als producent en hebben zelf een innovatieve ventilatie-unit ontworpen waarmee zij zich onderscheiden van de concurrentie. Ze bieden dan ook het volledige pakket aan van productie tot levering op de werf. Er is een studiedienst aanwezig, ook het uittekenen van projecten en het opstellen van offertes nemen zij voor hun rekening. Omdat ze willen blijven groeien zijn ze op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio’s Brussel en Vlaams-Brabant

Points forts de ce poste

 • Totaalpakket. Doordat ze het gehele pakket van productie tot levering op de werf aanbieden. Hangen ze minder af van derden. Hierdoor loop je minder het risico op problemen met leveranciers bijvoorbeeld. Ook zal je zo meer controle hebben over de projecten die je bij je klanten hebt lopen waardoor je een betere service kan bieden. Hierdoor vergroot je de kans dat klanten terug bij jou komen voor nieuwe projecten.
 • Innovatieve producten. Aangezien ze zelf een innovatief product hebben ontwikkeld dat zowel kwalitatief als functioneel is. Zal je zo een extra meerwaarde kunnen bieden en gemakkelijker nieuwe klanten kunnen vinden. Dit resulteert dan weer in een hogere bonus voor jou.
 • Vrijheid. Doordat je verantwoordelijk bent voor de regio’s Brussel en Vlaams-Brabant en het kantoor zich in provincie Antwerpen bevindt. Zal je enorm veel vrijheid hebben op vlak van invulling van agenda en thuiswerk. Zo mag je 2 dagen per week van thuis uit werken en kan je de rest van de dagen, buiten de wekelijkse sales meetings, je bezoeken in plannen.

Contenu du travail

Als vertegenwoordiger ben je het aanspreekpunt voor de groothandel filialen in Brussel en Vlaams-Brabant. Ook het onderhouden en uitbreiden van een netwerk van installateurs, projectontwikkelaars, architecten en studiebureaus zal tot je takenpakket behoren.

 • Je bezoekt regelmatig de groothandel filialen binnen jouw regio en maakt/houdt hen warm om onze producten te promoten bij installateurs.
 • Je gaat op een actieve manier zoeken naar nieuwe mogelijkheden bij installateurs en projectontwikkelaars.
 • Samen met de binnendienst ga je ventilatie-projecten uitwerken van A-Z gaande van residentiële tot commerciële panden.
 • Je werkt nauw samen met de binnendienst en rapporteert aan de Product Manager.

Experience

 • Je hebt een hands-on mentaliteit en veel doorzettingsvermogen.
 • Je hebt interesse in de HVAC sector.
 • Je hebt passie voor sales en geen schrik om nieuwe kansen te ontdekken.
 • Je kan zowel in team als zelfstandig werken
 • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Frans

Offre

Bij onze partner kom je terecht bij een familiale KMO van Belgische origine dat wilt blijven groeien en vernieuwen. Daarom bieden ze een zelfstandige en uitdagende functie waarin je jezelf kan ontwikkelen en groeiperspectief hebt.

Voor deze functie bieden ze een marktconform salaris inclusief bedrijfswagen, tankkaart, laptop, gsm, maaltijdcheques en groepsverzekering.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.