It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Accountmanager voor producent en marktleider van warmtenetten voor de HVAC sector met doorgroeimogelijkheden

Construction
Ghent

Informations sur l'entreprise

Onze partner ontwikkelt, produceert en verkoopt in meer dan 30 landen voorgeïsoleerde leidingsystemen voor transport van water en andere vloeistoffen met toepassing in verwarming, koeling en sanitair. Deze leidingsystemen bevinden zich in ondergrondse distributienetwerken. Dit jong, dynamisch bedrijf met internationaal karakter is op zoek naar een gedreven Accountmanager om haar verdere groei te stimuleren.

Points forts de ce poste

 • Vlakke structuur. Doordat deze KMO momenteel nog maar 17 werknemers heeft is teamwork zeer belangrijk. Zo heerst er ook een zeer familiale sfeer. Hierdoor werk je ook rechtstreeks samen met de zaakvoerder. Je bent ook mee verantwoordelijk om samen met hem strategieën en doelstellingen op te stellen. Je komt dus echt terecht in een familie waar rekening wordt gehouden met de persoon en je ook heel wat verantwoordelijkheid hebt.
 • Internationale beurzen. Je krijgt de kans om een aantal keer per jaar mee te gaan met de zaakvoerder naar Internationale beurzen. Hierdoor kan je je eigen netwerk internationaal uitbreiden en leer je de sector op wereldniveau kennen. Deze functie kan dus een echte boost zijn voor je carrière.
 • Marktleider. Onze partner heeft 1 grote USP waardoor zij momenteel marktleider zijn. Ze zijn door hun efficiënte manier van produceren en stockbeheer de snelste leverancier van hun kwaliteitsvol product. Door deze USP staan ze in de gehele markt ook gekend. Daardoor gaat je prospectie nooit koud zijn en kan je deze gebruiken om kwaliteitsvolle LT relaties op te bouwen.

Contenu du travail

Het is een veelzijdige technisch commerciële functie binnen een snelgroeiende KMO, waarin je dagelijks het eerste aanspreekpunt bent voor alle verkoop technisch gerelateerde opdrachten. Vanuit je opgebouwde kennis in voorgeïsoleerde leidingen en warmtenetten, wordt je op termijn een echte specialist.

 • Zowel beheren als uitbreiden van het klantenbestand (B2B met focus op groothandels)
 • Je onderhoudt contacten met voorschrijvers zoals studiebureaus
 • Je houdt de markt goed in het oog zodat je tijdig kan inspelen op opportuniteiten op product of marktniveau
 • Je geeft technische productinformatie en presentaties aan (potentiële) klanten

Experience

 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met de HVAC sector
 • Je kan jezelf uiten in het Frans, Engels en Nederlands
 • Je bent een echte teamspeler
 • Je bent punctueel en geordend met je rapportage

Offre

Je komt terecht in een fantastische familiale en groeiende KMO. Je krijgt de kans om jezelf, je kennis en je netwerk te ontwikkelen in een Internationale B2B omgeving om je carrière een hele boost te geven. Daarnaast bieden ze een mooie verloning aangevuld met extra legale voordelen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.