It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Accountmanager met veel vrijheid bij multinationale aannemer binnen Business Unit gespecialiseerd in Industriële vloeren

Construction
Herentals 2200

Informations sur l'entreprise

Onze partner is expert in grootschalige en technisch zeer uitdagende projecten en renovatieprojecten. Ze zijn de partij bij uitstek voor gebouw- en installatierenovaties in de chemische, industriële en petrochemische sector. Daarnaast renoveren ze logistieke sites en kantoren. Ze hebben door hun specialisatie en pionierswerk een unieke positie in de Benelux, maar ook buiten deze regionale samenwerking hebben ze veel succes bij internationale klanten. Sinds hun oprichting, wanneer ze zijn gestart met een vijftal medewerkers in een familiale setting, groeiden ze naar een speler met 110 gemotiveerde medewerkers, nog steeds met dezelfde familiale cultuur als een van de kernwaarden. Ze zijn momenteel opzoek naar een Accountmanager om hun Business Unit gespecialiseerd in industriële vloeren en schilderwerken te versterken.

Points forts de ce poste

 • Geen technische kennis nodig. Omdat ze niet echt concurrenten hebben in deze niche zijn ze ook niet op zoek naar iemand met specifieke technische ervaring. Ervaring in de bouwsector is natuurlijk een pluspunt. Ze zoeken eerder iemand die zeer commercieel is en bereid is bij te leren op technisch vlak.
 • Leads. Aangezien ze niet veel concurrenten hebben komen er veel leads via de website of andere kanalen binnen. Uiteraard zit er nog steeds een stuk prospectie tussen. Daarom dat ze ook iemand zoeken die een netwerk kan uitbouwen en onderhouden.
 • Familiaal. Ze zijn een erg familiale speler. Je zal dan ook terecht komen in een hecht team van calculators en technische ondersteuning waarmee je zeer nauw zult samenwerken. Daarnaast ga je ook rechtstreeks samenwerken met de zaakvoerder.

Contenu du travail

 • Binnenkomende leads behandelen en noden van de klant identificeren.
 • Indien interessant project dit overdragen aan calculatie
 • Offertes onderhandelen en afsluiten
 • Netwerk uitbouwen en onderhouden

Experience

 • Bachelor denkniveau
 • Commercieel ingesteld
 • Vloeiend Nederlands
 • Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

Offre

Je komt terecht in een uitdagende functie vol vrijheid binnen een familiale speler die reeds een gevestigde waarde is in de sector. Je kan rekenen op voldoende ondersteuning en tal van opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden ze een mooie verloning op basis van je profiel aangevuld met 32 verlofdagen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.