It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Accountmanager met veel vrijheid bij multinationale aannemer binnen Business Unit gespecialiseerd in industriële daken

Construction

Informations sur l'entreprise

Onze partner is expert in grootschalige en technisch zeer uitdagende projecten en renovatieprojecten. Ze zijn de partij bij uitstek voor gebouw- en installatierenovaties in de chemische, industriële en petrochemische sector. Daarnaast renoveren ze logistieke sites en kantoren. Ze hebben door hun specialisatie en pionierswerk een unieke positie in de Benelux, maar ook buiten deze regionale samenwerking hebben ze veel succes bij internationale klanten. Sinds hun oprichting, wanneer ze zijn gestart met een vijftal medewerkers in een familiale setting, groeiden ze naar een speler met 110 gemotiveerde medewerkers, nog steeds met dezelfde familiale cultuur als een van de kernwaarden. Ze zijn momenteel opzoek naar een Accountmanager om hun Business Unit gespecialiseerd in industriële en residentiële daken te versterken.

Points forts de ce poste

 • Vrijheid. Aangezien het een functie is over heel Vlaanderen zou je maar 2 keer per week op kantoor in Herentals moeten zijn en op termijn zou dit ook via Teams kunnen. Je kan dus regelmatig van thuis uit werken wanneer je niet op de baan bent. Omdat het een buitendienst functie is werken ze ook met flexibele uren.
 • Loon. Ze bieden een zeer mooi loonpakket op basis van je profiel dat ook nog eens aangevuld wordt met tal van extra legale voordelen zoals een wagen met tankkaart, verzekeringen, maaltijdcheques, vergoedingen en vanaf je 2de jaar is er ook een bonussysteem indien gewenst.
 • 32 Verlofdagen. Van deze 32 verlofdagen heb je 10 verlofdagen die je zelf mag kiezen. Hierdoor hang je niet volledig vast aan het bouwverlof en kan je dus ook eens buiten het seizoen op verlof.

Contenu du travail

 • Binnenhalen van projecten (50k-500k)
 • Onderhouden van bestaande industriële klanten
 • Prospectie van andere B2B projecten (kantoren, magazijnen,…)
 • Regio Vlaanderen

Experience

 • Bachelor diploma behaald
 • Ervaring in de bouwsector
 • Vloeiend Nederlands (Frans en Engels zijn pluspunten)
 • Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

Offre

Je komt terecht in een uitdagende functie vol vrijheid binnen een familiale speler die reeds een gevestigde waarde is in de sector. Je kan rekenen op voldoende ondersteuning en tal van opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden ze een mooie verloning op basis van je profiel aangevuld met 32 verlofdagen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.