It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Accountmanager Industriële koeling bij familiale KMO

Construction
Sint-Niklaas

Informations sur l'entreprise

Onze partner specialiseert zich in winkel- en industriële koeling. Ze zijn een familiebedrijf waarin elke werknemer deel is van de familie. Ze zijn al 60 jaar actief in de sector en zijn dus een echte gevestigde waarde. Ze zijn ondanks hun anciënniteit toch zeer jong van geest omdat ze zowel een oude en jonge generatie binnen het bedrijf hebben. Ze streven steeds naar een transparante organisatiestructuur en schatten ze iedere werknemer naar waarde. Momenteel zijn hier al 90 mensen actief maar ze willen blijven uitbreiden, daarom zijn ze opzoek naar een Accountmanager voor hun afdeling Industriële koeling.

Points forts de ce poste

 • Doorgroeimogelijkheden. Aangezien ze een KMO in volle groei zijn, actief zijn in een florerende sector en heel erg bezig zijn met duurzaamheid en toekomstgerichtheid. Betekent dit dat er heel wat doorgroeimogelijkheden zijn. Zowel verticaal en horizontaal ontstaan er regelmatig nieuwe uitdagingen en kansen. Hierdoor heb je veel variatie en blijf je constant geprikkeld.
 • Flexibiliteit. Aangezien dit een nationale functie is verwachten ze uiteraard niet dat je elke dag naar kantoor komt. Ze zijn daarom ook zeer flexibel op vlak van thuiswerk. Daarnaast geven ze ook voldoende vrijheid wanneer het gaat over invulling van agenda. Hierdoor heb je ook heel wat zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en heb je niet constant het gevoel dat je gecontroleerd wordt.
 • Ondernemerschap. Onze partner staat bekend om zijn focus op de toekomst. Daarom moedigen ze het ten zeerste aan om jezelf ondernemend op te stellen, initiatief te tonen en kritisch te zijn. Je kan hier dus volledig jezelf zijn.

Contenu du travail

Als Accountmanager industrie beheer je een portfolio van bestaande klanten en je identificeert nieuwe opportuniteiten en werkt nauw samen met het projectteam.

 • Je volgt nieuwe leads op en prospecteert proactief.
 • Je stelt samen met Engineering de winnende offerte op en overtuigd de klanten ook hiervan.
 • Je onderhoudt regelmatig contact met je bestaande klanten.
 • Je prospecteert ook naar nieuwe opportuniteiten bij bestaande klanten.

Experience

 • Je hebt 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie in een industriële omgeving.
 • Je neemt initiatief en bent zeer resultaatgericht.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je kan ook administratief en organisatorisch je mannetje staan.
 • Kennis van het frans is een plus.

Offre

Je komt terecht in een familiale, stabiele KMO in een uitdagende functie met ruimte voor ondernemerschap waar ze zich focussen op de toekomst. Naast uitdagingen en doorgroeimogelijkheden bieden ze een zeer aantrekkelijk loon op basis van je ervaring.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.