It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Accountant | Focus op welzijn | gevarieerd takenpakket | uniek salarispakket

Comptabilité & Finance
Ypres 8900

Informations sur l'entreprise

Ben jij een enthousiaste accountant die op zoek is naar een leuke functie in een moderne en familiale omgeving? Dan is dit de perfecte kans voor jou! 👉 Dit kantoor zoekt namelijk een nieuwe collega voor hun vestigingen gelegen in West- en Oost-Vlaanderen. Zoals je merkt is dit kantoor wijdverspreid en daar zijn natuurlijk enkele redenen voor!

In dit kantoor staat het welzijn van de medewerkers centraal, omdat zij als het ware de piloot zijn waar het team rond is gebouwd. Daarom worden er opleidingen en digitale ondersteuning geboden, zodat jij zo stressvrij mogelijk kan werken en je professionele vaardigheden kan ontwikkelen.

Ben je ambitieus? Dan biedt dit kantoor veel mogelijkheden om je takenpakket uit te breiden en te groeien in je functie. Of je nu wilt streven naar het voeren van klantenbesprekingen of het behalen van je ITAA-certificering, dit kantoor ondersteunt je bij het bereiken van jouw doelen.

Maar dat is nog niet alles! Dit kantoor biedt ook een uniek salarispakket met tal van extralegale voordelen waardoor jij tot €400 netto bovenop je nettoloon kan verdienen. Zo kan jij in een relaxte omgeving terechtkomen met het oog op een financiële verbetering.

Kortom, dit is de uitgelezen oportuniteit voor een accountant om een schitterende carrière uit te bouwen!

Points forts de ce poste

 • Doorgroeimogelijkheden: Afhankelijk van jouw kennis en ervaring wordt er een takenpakket op maat gemaakt. Bovendien zijn functietitels hier niet alleszeggend gezien de vlakke, luchtige structuur die er heerst. Daarbovenop zijn er opleidingen à volonté waardoor jij afhankelijk van je interesses, jobinhoudelijk kan groeien en meer verantwoordelijkheden kan opnemen. Zo kan je jezelf ontplooien naar de rol die jij wenst te vervullen en blijft je functie variërend door de continue uitdaging die aanwezig is.
 • Leuk en hecht team: Als onderdeel van dit kantoor zal je samenwerken met een leuk en dynamisch team waarbij iedereen elkaar helpt. Het is een zeer hechte groep waar 'work hard, play hard' een manier van leven is. Dit betekent dat ze zich tijdens de werkuren focussen, maar dat er ook af en toe ruimte is om te ontspannen en te lachen. De sfeer binnen het team is dan ook heel informeel.
 • Teamactiviteiten: In dit boekhoudkantoor zijn ze niet alleen serieus bezig met hun werk, maar er is ook veel ruimte voor toffe activiteiten en evenementen. Zo organiseren ze jaarlijks een knallend nieuwjaarsfeest om het nieuwe jaar goed in te luiden en de banden met de collega’s aan te sterken. Daarnaast is er ook een jaarlijkse familiedag in het prachtige dierenpark Pairi Daiza, waar je samen met je gezin kunt genieten van alle dieren en attracties.
 • In de zomer organiseren ze ook een teambuilding die in samenspraak met de andere medewerkers wordt bepaald Na elk kwartaal gaan ze samen uit eten of houden ze een gezellige BBQ om successen te vieren en de teamgeest te versterken. Bovendien houden ze ook een competitiereeks tussen verschillende vestigingen, waarbij ze zich wagen aan sportieve uitdagingen zoals paddel, bijlwerpen en bowlen. Kortom, er is altijd iets te beleven bij dit kantoor en er zijn tal van mogelijkheden om je collega's beter te leren kennen.
 • Work-life balance: Ze zien hun werknemers als de spil van de organisatie en ze willen er dus voor zorgen dat iedereen zicht optimaal voelt! Met dit in het achterhoofd hebben ze gekozen voor een werkweek van 40 uur, wat wil zeggen dat je 12 extra vakantiedagen hebt om van te genieten. De 40 uren kan je verspreid over vijf werkdagen opnemen, maar als je dat liever hebt, kan je ook vier en een halve dag per week werken. Bovendien kan je tussen 7 uur en 9 uur beginnen, zodat jouw werkdag start en stopt afhankelijk van wat het beste past voor jou
 • En als kers op de taart is thuiswerken één dag per week mogelijk, waardoor je de flexibiliteit nog eens een boost krijgt. Deze voordelen zorgen ervoor dat je werk en privé perfect in balans kunnen zijn en stress een restant van het verleden is.

Contenu du travail

Als accountant ben je verantwoordelijk voor het beheer van een portfolio van KMO's, waarbij de aard van je takenpakket zal variëren afhankelijk van je ervaring en interesses.

 • Junior accountant - je zal instaan voor het A-Y gegeven waarbij je een portfolio van ongeveer 15 klanten opvolgt en hier contact mee opneemt indien nodig. Onder begeleiding van een senior zal je dan mee de balansen, jaarrekeningen, en dergelijke voorbereiden.
 • Medior accountant - je krijgt de volledige verantwoordelijkheid over je eigen klanten van A-Z maar onder toezicht van een senior. Je krijgt ook de optie om stapsgewijs mee te gaan met de klantenbesprekingen onder begeleiding van de senior, maar enkel indien je dit zelf wil
 • Senior accountant - je hebt de volledige verantwoordelijkheid over je eigen klanten en zal verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van juniors en het volledig zelfstandig voeren van klantenbesprekingen.

Experience

 • Een eerste werkervaring in de fiduciaire sector;
 • Een graduaat, bachelor of master in accountancy en fiscaliteit of gelijkgesteld door ervaring.
 • Je bent punctueel en een echte team speler!

Offre

Naast een functie in een organisatie waarbij de medewerkers centraal staan, met doorgroei-mogelijkheden, veel teamactiviteiten en een super aangename werksfee, koppelt dit kantoor hier ook een enorm aantrekkelijk salarispakket aan met veel netto vergoedingen waardoor jij er financieel op vooruit zal gaan:

 • Brutoloon o.b.v. jouw kennis en ervaring tussen 2.500 euro en 5000 euro
 • 100 tot 300 euro netto onkostenvergoeding
 • Bonusplan: 200 tot 300 euro netto per maand (afhankelijk van je functie)
 • Wagen + tankkaart
 • Maaltijdcheques 8 euro
 • Groepsverzekering
 • Hospitalisatieverzekering
 • 13de maand
 • Laptop
 • Vanaf niveau medior zijn er nog extra bonussen te verkrijgen

Interesse? Vragen? Aarzel niet om even contact op te nemen via:

+32 (0)9 496 55 43 of arne.van.der.auwera@greystonerecruitment.be


Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.