It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Accountant/Financial Controller in de Energiesector - Regio Turnhout

Comptabilité & Finance
Turnhout 2300

Informations sur l'entreprise

Binnen de technische kant van het energietransitie-gebeuren is deze partner een absolute voortrekker. Hier ontwerpt, bouwt en onderhoudt dit bedrijf alle soorten energiedistributie-infrastructuren met oog voor de laatste evoluties op het gebied van mobiliteit. Met reeds meer dan 5000 werknemers, verspreid over zo'n 28 landen, is deze onderneming nog niet toe aan hun proefstuk.

Points forts de ce poste

 • Variatie: deze tweeledige functie zorgt voor een enorm uitgebreid takenpakket, gaande van je coördinerende rol in de boekingen, betalingen, budgetteringen en het meedenken over fiscale optimalisatie tot verschillende controlling taken. Omwille van deze variatie sta je dan ook voortdurend in contact met (collega's van) verschillende units en afdelingen van de onderneming.
 • Groei: de doorgemaakte groei van de voorbije jaren is een lijn die ook naar de toekomst zal worden doorgetrokken. Naast deze groei op bedrijfsniveau zet men hier ook sterk in op de persoonlijke ontwikkeling van de werknemers. Zo zal men steeds blijven kijken naar de juiste opportuniteit voor jou binnen de groep en geregeld de kans aanbieden om opleidingen te volgen die aansluiten bij je functie.
 • Verantwoordelijkheid: naast je leidende rol binnen de operationele boekhoudkundige taken sta je in voor de boekhoudkundige & financiële controlling, net als periodieke prognoses. Hierdoor speel je dus een cruciale rol in het bijdragen aan de groei en stabiliteit van de onderneming. Hierbij kom je terecht in een omgeving gefocust op het technische aspect van de energietransitie, zo draag je rechtstreeks bij aan de duurzaamheid van onze mobiliteit voor de wereld van morgen.

Contenu du travail

In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande zaken:

 • Je controleert de boekhoudkundige gegevens met het oog op de maandafsluiting.
 • In nauwe samenwerking met de Finance Manager fungeer je als business partner voor de maandelijkse analyses en de coördinatie van financiële rapportering en afsluiting.
 • Naast de analytische kant van het verhaal houdt je ook steeds vast aan operationele, boekhoudkundige taken, Je vormt als het ware de brug tussen de accountingen de controlling.
 • Je zorgt voor een correcte opvolging van de statutaire verplichtingen; boekhouding, voorbereiding vennootschapsbelasting, jaarrekening...

Experience

 • Je beschikt over een diploma in een economische richting, accountancy en/of fiscaliteit.
 • Naast een goede kennis van Excel en een diepgaand begrip van algemene boekhouding ben je analytisch ingesteld en werk je graag met cijfers.
 • Je bent communicatief sterk en toont toewijding om samen te werken met verschillende afdelingen binnen de lokale organisatie en het breder geheel van de holding.
 • Zowel op zelfstandige basis als in teamverband ga je nauwkeurig en doelgericht te werk.
 • Ervaring binnen een technische omgeving is mooi meegenomen, maar geen must!

Offre

Je komt terecht in een kleine groep binnen een grotere internationale holding, actief in 28 landen en met meer dan 5000 werknemers wereldwijd. Hier doet men er alles aan om de huidige energietransitie binnen de mobiliteits-sector, op technisch vlak, te ondersteunen en mee te denken, ontwikkelen en bouwen aan producten en diensten om dit op een zo duurzaam mogelijke manier te doen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.