It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Accountant/Financial Controller bij Belgische Investeringsgroep - Regio Kempen

Comptabilité & Finance
Herentals 2200

Informations sur l'entreprise

Onze partner is onderdeel van een gekende Belgische investeringsgroep in de Kempen. Deze tak van de holding investeert in en ontwikkelt state-of-the-art logistiek vastgoed voor toonaangevende industriële merken en bouwt zo mee aan een beloftevolle toekomst voor de logistieke sector in de Benelux. Met oog op het verderzetten van de groei van de voorbije jaren kijkt men nu uit naar een bijkomende ac

Points forts de ce poste

  • Groei: de doorgemaakte groei van de voorbije jaren is een lijn die ook naar de toekomst zal worden doorgetrokken. Naast deze groei op bedrijfsniveau zet men hier ook sterk in op de persoonlijke ontwikkeling van de werknemers. Zo zal men steeds blijven kijken naar de juiste opportuniteit voor jou binnen de groep en geregeld de kans aanbieden om opleidingen te volgen die aansluiten bij je functie.
  • Variatie: deze tweeledige functie zorgt voor een enorm uitgebreid takenpakket, gaande van je coördinerende rol in de boekingen, betalingen, budgetteringen en het meedenken over fiscale optimalisatie tot verschillende controlling taken. Omwille van deze variatie sta je dan ook voortdurend in contact met (collega's van) verschillende units en afdelingen van de onderneming.
  • Verantwoordelijkheid: naast je leidende rol binnen de operationele boekhoudkundige taken sta je in voor de boekhoudkundige & financiële controlling, net als periodieke prognoses. Hierdoor speel je dus een cruciale rol in het bijdragen aan de groei en stabiliteit van de onderneming. Hierbij kom je terecht in een omgeving gefocust op techniciteit en duurzaamheid, zo draag je rechtstreeks bij aan de wereld van morgen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.