It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Accountant bij multinational

Comptabilité & Finance
Kortrijk

Informations sur l'entreprise

Dit bedrijf doet aan het recyclen van metalen en staal. Ze geven elk jaar een nieuw leven aan meer dan 1 miljoen ton staal en meer dan 60.000 ton metalen. Het is een familiale groep met in totaal een 750 medewerkers. Dit verspreid over verschillende vestigingen in België, Frankrijk en Nederland. Ze zijn gestart in 1930 waardoor ze al meer dan 80 jaar ervaring hebben. Door hun enorme capaciteit zijn ze één van de belangrijkste recyclagebedrijven in West-Europa!

Points forts de ce poste

 • Een multinational met het karakter van een kmo. Iedereen is aanspreekbaar, zeer korte communicatielijnen, heel down to earth en de collega’s springen in voor elkaar. Dit zal er voor zorgen dat je u vanaf dag één thuis zal voelen.
 • U zult veel sociaal, menselijk contact ervaren. Je zal dagelijks met je collega’s moeten samen werken. Op vrijdag avond is er elke week een open bar voor zowel de arbeiders en bedienden. Altijd fijn om je collega’s op een andere manier te leren kennen en echt een band te kunnen creëren.
 • Er worden steeds ook teammeetings gehouden, zodat iedereen op de hoogte is van hoe ze de komende maanden en jaren gaan aanpakken. In groep wordt ook besproken welke zaken beter kunnen. Met de feedback van het team proberen ze dan ook probleemoplossend te werken. Zo wordt je echt betrokken bij het reilen en zeilen van het bedrijf en weet je perfect wat er gaande is.
 • Een optimale work/life balans is zeer belangrijk voor het bedrijf. Zo bieden ze glijdende uren aan en kan je 20dagen/jaar van thuis uit werken. Moesten er overuren gepresteerd worden dan kunnen deze op een ander moment worden opgenomen. Door de glijdende uren kan je eventuele druktes op de baan vermijden en kan je gemakkelijk voor je werk nog gaan sporten. De overuren in recup opnemen zal er voor zorgen dat je nooit overwerkt zal geraken.

Contenu du travail

Als boekhouder zal je samen met je collega’s zorgen voor de boekhouding van A-Z. Dit zal je doen van een aantal vennootschappen.

Je taken bestaan voornamelijk uit:

 • Een deel inboekwerk (financieel, facturen);
 • Maandelijks en jaarlijkse afsluitingen van 1 of meerdere vennootschappen;
 • Fiscale en andere aangiftes;
 • Rapporteren aan de hoofdboekhouder.

Experience

 • Bij voorkeur 5 jaar ervaring als boekhouder A-Z;
 • U kan vlot communiceren in het frans;
 • Hands-on mentaliteit;
 • U bent een teamplayer en houdt van samenwerken;
 • U bent communicatief sterk en fungeert goed in een familiale/collegiale cultuur;
 • U bent leergierig en hebt de ambitie om je kennis verder uit te bouwen.

Offre

Dit bedrijf biedt u een werkomgeving waar open communicatie, collegialiteit, samenwerken en een gemoedelijke sfeer centraal staan. Je zal terecht komen in een fantastische sector waar er een flexibele bedrijfscultuur heerst. Je zal kunnen rekenen op een aantrekkelijk loon en een tal van extra legale voordelen. Zo krijg je maaltijdcheques, een groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering, een laptop, 2 extra feestdagen en een wagen (bespreekbaar).

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.