It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Accountant AZ - Kempense Mentaliteit - Mooie Verloning

Comptabilité & Finance
Olen 2250

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een toonaangevend bedrijf in de metaalsector en is al meer dan 100 jaar gevestigd en verankerd in de regio. Met zicht op de toekomst en de gestage groei van de onderneming kijkt men nu uit naar een nieuwe Senior (of Junior!) Accountant om het team te vervoegen en mee aan de toekomst van dit succesverhaal te schrijven.

Points forts de ce poste

 • Variatie: als accountant heb je een enorm uitgebreid en gevarieerd takenpakket. Hierdoor kun je je expertise op diverse gebieden uitbreiden en je vaardigheden steeds blijven ontwikkelen. Bovendien wordt er, binnen de maten van het mogelijke, steeds gekeken naar jouw eigen interesses en toekomstplannen en is het belangrijk dat iedereen binnen de onderneming op de juiste stoel zit.
 • Job zekerheid: in de gestage groei die deze partner de laatste decennia meemaakte zit een lijn die men ook in de toekomst doortrekt. Naast verschillende interessante doorgroeimogelijkheden op professioneel vlak investeert de onderneming graag in haar werknemers' persoonlijke ontwikkeling aan de hand van bijkomende opleidingen.
 • Werkomgeving: de firma is reeds meer dan 100 jaar in de regio aanwezig en werd zo een echt begrip. Ondanks de groei dat men heeft meegemaakt is het typische Kempense karakter van deze vestiging steeds gewaarborgd gebleven. Naast het gekende professionalisme van het bedrijf blijft men dan ook permanent inzetten op een positief werkklimaat en een open cultuur op de werkvloer.

Contenu du travail

Als Accountant ben je verantwoordelijk voor onderstaande zaken:

 • Dagdagelijkse boekhouding: het dagelijkse beheren van de operationele boekhoudkundige taken.
 • Afsluiting en boekingen: het tijdig en nauwkeurig afsluiten, inclusief het aanleggen van provisies en het uitvoeren van specifieke boekingen.
 • Analyse van financiële gegevens: analyseren en interpreteren van boekingen en grootboekberekeningen om inzicht te krijgen in de financiële resultaten.
 • Rapportage en compliance: het verzamelen, rapporteren en analyseren van financiële resultaten volgens de gekende boekhoudkundige en fiscale vereisten.
 • Fiscale naleving en optimalisatie: opvolgen en implementeren van fiscale wetgeving, alsook zelfstandig initiatief nemen voor optimalisaties.

Experience

 • Je beschikt over een bachelor in Accountancy & Fiscaliteit of deed andere relevante ervaring op.
 • Naast een stevige dosis verantwoordelijkheidszin en een echte hands-on mentaliteit ben je steeds bereid om te blijven bijleren.
 • Je hebt affiniteit met ERP projecten en hebt kennis van Belgian GAAP, de meest courante softwarepakketten hebben bovendien voor jou geen geheimen meer.
 • Ervaring met of kennis van BTW en/of vennootschapsbelasting, IFRS en SAP zijn geen vereisten maar zijn wel mooi meegenomen.

Offre

Je komt terecht in een internationale onderneming met een sterk groeiverhaal, dit op zowel persoonlijk- als bedrijfsniveau. Ondanks het internationale aspect, met zo'n 700 collega's, is de echte Kempense mentaliteit van de Belgische vestiging steeds behouden wat zorgt voor een open cultuur op de werkvloer en een uiterst aangename werksfeer.

Hiernaast kan je rekenen op een zeer mooie verloning in combinatie met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen met, onder andere, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietslease...

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.