It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Accountant A-Z | uniek klantenportfolio van creatieve ondernemers

Comptabilité & Finance
Gent 9050

Informations sur l'entreprise

Dit kantoor te Gentbrugge is namelijk op zoek naar een gemotiveerde accountant A-Z om hun team te versterken. Je kan rekenen op een toffe en hechte groep van collega's die elkaar ondersteunen en inspireren. Bovendien zijn ze ervan overtuigd dat een goede work-life balance cruciaal is, daarom bieden ze je de mogelijkheid om twee dagen per week thuis te werken en geniet je van maar liefst 6 extra adv dagen.

Maar er is meer! Je kan rekenen op een uitdagende klantenportefeuille, bestaande uit creatieve professionals en artiesten met een vennootschap. Hierdoor werk je in een unieke en inspirerende omgeving waarin je jouw kennis en ervaring volop kan benutten. En als kers op de taart, organiseren ze ook regelmatig leuke activiteiten zoals een dagje Disneyland Parijs, een escape room of gezellige etentjes. Kortom, je kan rekenen op een uitdagende job in een toffe werkomgeving met fijne collega's. Solliciteer nu en ontdek wat dit kantoor jou te bieden heeft!

Points forts de ce poste

• Bij dit kantoor werk je niet alleen met een uniek, maar ook uiterst dankbaar klantenbestand. Het grootste deel van hun klanten zijn namelijk artiesten met een eigen vennootschap. Denk hierbij aan getalenteerde acteurs, zangers, producers en nog veel meer. Met hun creatieve talenten en ondernemerschap bieden zij jou als accountant niet alleen een uitdagende maar ook zeer veelzijdige werkomgeving.

• Hier worden de dingen graag digitaal aangepakt en dat geldt ook voor hun klanten. Zij leveren hun materialen namelijk allemaal digitaal aan. Daarnaast maken ze in dit kantoor gebruik van een remarkable, waarmee dat alles wat je opschrijft onmiddellijk digitaal beschikbaar hebt, zonder het eerst te hoeven scannen. En het mooiste van alles? Deze keuze voor digitalisering heeft niet alleen te maken met de enorme efficiëntie, maar ook met hun gedeelde verantwoordelijkheidsgevoel voor het milieu.

• Jouw work-life balance komt op de eerste plaats. Ze begrijpen hoe belangrijk het is om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Daarom bieden ze je als accountant de vrijheid om twee dagen per week vanuit huis te werken en tussen 8 en 9 uur te starten. Bovendien geniet je van een 39-urige werkweek en krijg je maar liefst 6 extra adv-dagen om te besteden aan wat jij belangrijk vindt. Omdat ze streven naar een gezonde en productieve werkomgeving, zorgen ze er bovendien voor dat overuren tot een minimum beperkt blijven. Mocht je toch eens overuren maken, dan worden deze uitbetaald of kan je ze opnemen als recup. Elk jaar organiseren ze een procedure-dag waarop ze samen kijken naar hun interne werkwijze. Zo willen ze blijven evolueren en verbeteren om jou de beste werkervaring te bieden. Je kan hier dus niet alleen rekenen op een uitstekende work-life balance, maar ook op een gemotiveerd en betrokken team dat zich richt op jouw persoonlijke en professionele groei.

• Je werkt niet alleen in een tof en hecht team van zeven, maar geniet ook van een warme en gezellige werksfeer. Elke dag serveren ze namelijk verse soep om je middagpauze nog aangenamer te maken. En op dinsdag zorgt de vennoot voor een heerlijke maaltijd, denk hierbij aan smakelijke poke bowls, verrukkelijke croques, en overheerlijke focaccia's. Maar dat is nog niet alles. Ze doen ook regelmatig extra uitstappen om het teamgevoel te versterken. Zo zijn ze bijvoorbeeld al eens naar Disneyland Parijs geweest, gaan ze vaak samen uit eten, en hebben ze zelfs een spannende escape room beleefd.

• Bij hun werk je in een moderne omgeving die aangenaam en sfeervol is ingericht. Ze hebben gezorgd voor een uitgebreide selectie van bloemen en planten om zo een aangename en rustgevende werkomgeving te creëren. Vanuit hun kantoor geniet je bovendien van een schitterend uitzicht op onze tuin, die grenst aan een jaagpad waarop ze op vrijdag tijdens de middag wel eens gaan wandelen of lopen. Zo kan je tijdens je pauze even tot rust komen en genieten van de natuurlijke omgeving om je heen.

Contenu du travail

Als accountant krijg je de kans om een klantenportefeuille van jonge ondernemers te beheren, waarbij je verantwoordelijk bent voor alle aspecten van de boekhouding. Je zal niet alleen verantwoordelijk zijn voor het verwerken van financiële gegevens, maar ook voor het opstellen van jaarrekeningen, fiscale aangiften en het (proactief) adviseren van klanten. Bovendien krijg je de mogelijkheid om klantenbesprekingen te voeren en persoonlijk contact te hebben met je klanten.

Maar dat is niet alles. Bij dit kantoor geloven ze in groei en ontwikkeling, zowel voor de klanten als voor hun medewerkers. Als je de ambitie hebt om door te groeien en meer verantwoordelijkheid te nemen, dan staan ze hier zeker voor open. Ze willen zelfs een tweede vestiging openen op termijn, wat nog meer groeikansen biedt.

Experience

• Je hebt een bachelor of master accountancy & fiscaliteit

• Je hebt enkele jaren relevante ervaring in de sector.

• Je bent punctueel en nauwkeurig.

• Maar bovenal ben je een echte teamspeler!

Offre

Uiteraard komt er bij deze boeiende job als accountant een mooie verloning en tal van extralegale voordelen kijken dat past bij jouw expertise en ervaring. Maar dat is niet alles, want naast een aantrekkelijk salaris kan je ook genieten van een hechte en toffe werkomgeving. Samen met je collega's kan je genieten van verschillende leuke activiteiten zoals uitstapje naar Disneyland, gezellige etentjes en andere teambuilding activiteiten.

Wil jij deel uitmaken van dit fantastische team en tegelijkertijd je expertise uitbreiden in het beheren van een klantenportefeuille van jonge ondernemers? Dan is dit de ideale werkplek voor jou!

En wie weet, op termijn kan je zelfs doorgroeien naar de rol van vennoot. Interesse? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog!

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.