It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Aankoper bij innovatieve en familiare aannemer: Bouw mee aan de toekomst!

Construction

Informations sur l'entreprise

Deze familiale, innovatieve bouwgroep rondom Antwerpen onderscheidt zich binnen de bouwsector door hun focus op duurzaamheid, hun passie voor optimalisaties en hun glasheldere toekomstvisie. Het familiebedrijf in kwestie is gespecialiseerd in complexe projecten zoals vrijetijdscentra, kantoorgebouwen, distributiecentra, appartementen en zoveel meer. Deze zeer diverse projecten behartigen zij vanaf het voorontwerp tot en met oplevering. Deze aannemer heeft ook een sterke eigen ontwikkelingstak

Points forts de ce poste

 • Eigen ontwikkelingstak en technisch complexe projecten: Je zal voor diverse projecten aankopen. Deze aannemer doet zowel projecten in eigen beheer, Design & Build, als openbare aanbestedingen. Dankzij hun eigen ontwikkelingstak zijn ze vanaf de eerste minuut betrokken bij het gehele proces en is er meer budget vrij. Zo krijg je als aankoper meer onderhandelingsmarge, wat leidt tot een duurzame en langdurige samenwerking met zeer kwalitatieve onderaannemers en leveranciers. Hierdoor haal je meer voldoening uit jouw job en kan je op positieve wijze samenwerken met je partners.
 • Optimalisatie: Als aankoper krijg je de vrijheid om het gehele aankoopproces te optimaliseren. In deze innovatieve werkomgeving zijn ze steeds opzoek naar nieuwe ideeën en jouw eigen inbreng wordt ter harte genomen. Op deze manier maak je het gehele proces niet alleen gemakkelijker voor jezelf, maar ook voor jouw collega’s van de uitvoering. Jij leert veel bij in deze duurzame onderneming, maar zij leren ook van jou!
 • Familiale werkomgeving: Dit familiebedrijf zorgt ervoor dat je goed zit in je vel. Je ervaart veel sociaal contact met zowel collega’s, als leveranciers en onderaannemers. Daarnaast organiseren ze regelmatig leuke activiteiten naast het werk zoals ontbijtjes, familiedagen en sportactiviteiten, waardoor er ruimte is voor ontspanning.

Contenu du travail

Als aankoper ben je verantwoordelijk voor de volledige subcontracting van de projecten in uitvoering. Je bent tijdens de voorbereidingsfase het aanspreekpunt voor leveranciers en onderaannemers en je gaat samen met hen op zoek naar de beste prijs-kwaliteit uitvoeringsmethodes. Dit alles met een sterke focus op een duurzame en kost efficiënte oplossing.

 • Meewerken aan de voorbereiding van diverse, duurzame bouwprojecten.
 • Je speelt een proactieve rol in de bouwteamprojecten.
 • Je staat in nauw contact met verschillende betrokken interne afdelingen.
 • Je organiseert een correcte overdracht van de contractinformatie naar het bouwteam.
 • Het uitbouwen van lange termijnrelaties met externe partijen.

Experience

 • Je behaalde een hoger bouwkundig diploma of hebt gelijkwaardige ervaring.
 • Je bent innovatief ingesteld en denkt vooruit.
 • Je bezit over de nodige verantwoordelijkheidszin en communicatieve vaardigheden.
 • Ervaring in verscheidene projecten is geen vereiste, maar wel een grote meerwaarde
 • Kennis van ruwbouw en totaal afwerking

Offre

Naast het meewerken en uitbouwen van een duurzame bouwtoekomst, word je ontvangen in een gezellig familiebedrijf met een sterke groeimentaliteit. Naast het maatschappelijk en milieubewust bouwen, biedt de organisatie jou een moderne omgeving die goed gestructureerd is en heel wat doorgroeimogelijkheden aanreikt.

 • De realisatie van high-end appartementsgebouwen in jouw regio
 • Een aannemer met eigen ontwikkelingstak wat leidt tot uitdagende en kwalitatievere processen met meer voldoening. Je maakt deel uit van één van de innovatiefste bouwbedrijven op Belgische bodem.
 • Jij optimaliseert het aankoopproces, er is ruimte voor eigen inbreng en ideeën worden ter harte genomen.
 • Dit sympathieke familiebedrijf zorgt voor een aangename werksfeer in het hartje van de Kempen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.