It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


A-Z Dossierbeheerder gezocht – Efficiënt en innovatief Accountantskantoor! Zelfstandig statuut mogelijk – Optie tot vennoot!

Comptabilité & Finance

Informations sur l'entreprise

Dit moderne Accountantskantoor, breidt hun team uit! Ze op zoek zijn naar een professionele nieuwe kracht die hun graag ondersteunt in het verder helpen van mensen. Dit kantoor streeft naar het behoud van hun voortdurende ontwikkeling, stabiliteit en hun warme onderlinge band, wat voor hen van groot belang is. Het verzorgen van klanten én hun personeel zijn de grootste prioriteit, wat heeft bijgedragen tot hun professionele groei. Dit heeft er ook voor gezorgd dat het familiale karakter bleef bestaan doorheen de jaren en het verloop zeer beperkt is. Daarnaast wordt iedere werknemer gerespecteerd en geapprecieerd waarbij een aantrekkelijke verdienste wordt voorzien. Ontdek hieronder alvast waarom dit kantoor nu net zo interessant is.

Points forts de ce poste

 • Jouw stabiliteit is gegarandeerd binnen het kantoor, aangezien de kasstroom door de jaren heen altijd consistent is gebleven. Bovendien is de uitgebreide expertise en kennis voortdurend geüpdatet om bij te blijven met modernisering en veranderde wetgeving. Hierdoor ontvang je altijd de juiste begeleiding on the job.
 • Nadat je succesvol bent ingewerkt, geniet je van de flexibiliteit die je verdient! Dit varieert van flexibele werkuren tot de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Werken volgens een zelfstandig statuut is mogelijk aangezien het ITAA titel er sterk wordt ondersteund. Deze flexibiliteit bied je de mogelijkheid om je work life balans onder controle te houden.
 • Hecht je waarde aan het optimaliseren van je kennis en het volgen van cursussen of trainingen? Hoewel het niet verplicht is, vergoed het kantoor interessante opleidingen en cursussen die relevant zijn voor jouw functie. Dit stelt je in staat om te blijven leren, met de financiële aspecten zorgvuldig afgedekt.
 • Je wordt vanaf dag één hartelijk ontvangen door het team, waarbij iemand je begeleidt om je wegwijs te maken, zodat je in je eigen tempo kunt beginnen. Gedurende het jaar ontvang je regelmatig on-the-job feedback en evaluatiegesprekken om jouw unieke groeipad te ondersteunen en te bevorderen.
 • Het kantoor hanteert een werkwijze waarbij elke medewerker als gelijkwaardig wordt beschouwd. Deze gelijkheid stimuleert een gezonde professionele motivatie en bevordert de algehele toegankelijkheid onderling. De teamgeest is sterk aanwezig, wat leidt tot een levendige dynamiek in het kantoor. Daarnaast voorziet het kantoor verschillende incentives om daarin de sfeer en het familiale karakter te behouden, samen middagpauze nemen en af en toe ontspannen op de werkvloer hoort daar ook bij.

Contenu du travail

Je zal instaan voor de volledige boekhouding van A-Z. Dit houdt in dat alles vanaf het inboekwerk tot aan het voorbereiden van de klantenbesprekingen zelfstandig afgewerkt zal worden. De klantenbesprekingen kunnen zelfstandig uitgevoerd worden na de inwerkperiode, dan is er ook de optie om het inboekwerk uit handen te geven aan een Junior Dossierbeheerder zodat er meer kan gefocust worden op het analytische gedeelte van de boekhouding. Uiteraard is er begeleiding en ondersteuning aanwezig zodat je binnen de kortste keren volledig bent ingewerkt en alles op jouw tempo zelfstandig af kan werken. Daarnaast is er een optie om door te groeien naar vennoot. Op die manier kan je zelf mee bijdragen aan een kwalitatief Accountantskantoor.

Overzicht Takenpakket:

 • Je bent verantwoordelijk voor het beheren van je eigen klantenportefeuille, deze behandel je van A-Z. Klanten worden zorgvuldig gefilterd, deze bestaan voornamelijk uit grotere vennootschappen.
 • Je maakt jaarrekeningen, balansen en periodieke analyses op.
 • Je hebt zicht op de fiscale aangiften, je beheert deze en maakt prognoses voor voorafbetalingen etc. waarbij je als vertrouwenspersoon fungeert voor de klanten.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de partner binnen het kantoor.

Experience

 • Je beschikt over een Bachelorsdiploma in Accountancy en Fiscaliteit.
 • Een takenpakket van A-Z kan je zelfstandig uitvoeren. Je bent analytisch ingesteld, je werkt keurig en correct.
 • Je bent leergierig en staat ervoor open om nieuwe dingen te ontdekken.
 • Je kan zelfstandig aan de slag, alsook kan je samenwerken met collega’s.
 • Je kan klantenrelaties onderhouden, je stelt daarbij de prioriteit om je klanten écht verder te helpen.

Offre

Dit accountantskantoor bied tal van mogelijkheden om je unieke groeipad te ondersteunen en je carrière te bevorderen. Je krijgt de zekerheid naar stabiliteit binnen het kantoor terwijl je je kennis vergroot via boeiende opleidingen en de geavanceerde expertise in huis. Je komt terecht in een familiale, dynamische sfeer waarbij iedere werknemer als gelijkwaardig wordt beschouwt. Je wordt beloond met een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen met tankkaart. Dat is slechts een tipje van de sluier, ontdek meer in een eerste kennismakend gesprek!

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.