It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Commercieel ingestelde architect - Leidinggevende rol - Middelgrote tot grote projecten - Thuiswerk

Construction
Tessenderlo 3980

Informations sur l'entreprise

In 2000 werd dit architectenkantoor opgericht door een van de huidige zaakvoerders. Vandaag de dag werken er een kleine 20-tal mensen. Met 2 vestigingen in het Limburgse is deze speler actief in elke uithoek van de provincie, alsook in Antwerpen en Vlaams-Brabant. Er liggen momenteel concrete plannen op tafel om de 2 vestigingen te centraliseren in een nieuw, modern kantoor in het hartje van Limburg.

Het bureau heeft een brede projectenportefeuille waarin zowel residentiële als utiliteits- en industriële projecten in terug te vinden zijn. Daarnaast zijn projecten in de zorg, alsook stedenbouwkundige projecten aanwezig in het portefeuille van dit kantoor. Hierdoor bieden ze de mogelijkheid werknemers zich te laten engageren in de projecten die ze zelf aantrekkelijk vinden.

Vaak worden er ook gemengde projecten gerealiseerd waarbij ook heroriëntering en stedenbouwkundige studies bij komen kijken. Deze gemengde projecten zorgen voor een mooie balans tussen uitdaging en expertise. Typisch aan dit kantoor is de moderne en strakke toenadering die steeds weer terugkomt in zowel het exterieur als het interieur van gerealiseerde projecten.

Dit kantoor zet enorm in op de sfeer op de werkvloer. Ze beschrijven de werksfeer bij hen als erg toegankelijk en familiair. Er is veel kruisbestuiving tijdens projecten, aangezien het een relatief kleiner bureau is. Dit zorgt op zijn beurt voor een hechte groep collega’s waar, naast werken, ook ruimte is voor andere activiteiten.

Points forts de ce poste

 • Coördinatie. Dit kantoor is op zoek naar iemand die leidinggevend en commercieel is ingesteld. Leidinggevend en sturend naar collega's toe, commercieel naar klanten toe. Het is de bedoeling dat de persoon die deze functie zal invullen, projecten al het ware kan dragen en volledig begeleiden met behulp van de verschillende profielen binnen het kantoor.
 • Opvolging van A-Z. Je krijgt projecten toegewezen in de absolute beginfase, waardoor je heel het proces vanaf de start kan sturen. Doorheen de verschillende projectfases ben je nauw betrokken bij alle stappen die genomen worden van concept- tot en met de werffase. Op deze manier heb je maximale controle over de lopende processen en kan je snel bijsturen waar nodig is.

 • Vooruitstrevende technologieën. Het kantoor staat ver op vlak van technologie waardoor er veel kennis kan opgedaan worden rond BIM en 3D tekenen. Is deze kennis er al? Dan kan deze gaandeweg gespecialiseerd worden en overgedragen aan andere teamleden. Een aangename omgeving om jezelf te ontplooien en up-to-date te blijven van technische veranderingen in de bouwwereld!

 • Teamwork. Vanaf je op een project gezet wordt, krijg je meteen ook een team toegewezen om dit project tot een goed einde te brengen. Verschillende profielen als BIM-tekenaars, stedenbouwkundigen en interieurarchitecten worden jouw tools om projecten tot in de puntjes af te leveren. Deze verzameling van een brede kennis in het team zorgt ervoor dat je tijdens elke fase kan rekenen op de juiste expertise van de teamleden.


 • Doorgroeimogelijkheden. Je zal terechtkomen in een omgeving waar aandacht besteed wordt aan de persoonlijke en professionele groei van werknemers. Het kantoor wil zelf enorm groeien waardoor doorgroeimogelijkheden voor te grijpen liggen!

Contenu du travail

De functie als coördinerend projectarchitect zal volgend takenpakket inhouden:

 • Je kan projecten sturen vanaf het eerste klantencontact.
 • Je bent kan jezelf ook commercieel opstellen om projecten binnen te halen en in conversatie gaan met klanten.
 • Je zal jezelf in een soort 'helikopter-view' bevinden op projecten waarin je instaat voor planning, budgettaire opvolging en werfopvolging
 • Je zal de ontwerpfase van met behulp van een team tot een goed einde brengen, je hebt hier zelf de eindverantwoordelijkheid voor.

Experience

 • Je hebt een master (Ir) Architectuur
 • Je hebt ervaring in het opvolgen van A-Z van projecten
 • Je kan op een commerciële manier omgaan met klanten

Offre

Je zal terechtkomen in een ambitieus kantoor dat zich focust op projecten van een middelgrote tot grote schaal. Daarnaast zal je terechtkomen in een omgeving van gespecialiseerde profielen binnen architectuur, wat ervoor zorgt dat iedereen kan terugvallen op de kennis van zijn/haar collega's.

Binnen dit kantoor werkt iedereen in een zelfstandigestatuut, aan een marktconform uurloon dat ten allen tijde bespreekbaar is. Thuiswerk en glijdende uren zijn mogelijk, om maximale flexibiliteit te bieden aangepast aan jouw privéleven!

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.