It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Construction
Roeselare 8800

Informations sur l'entreprise

Elk project weerspiegelt diepgaand begrip van maatschappelijke impact, met een toewijding aan luisteren, overleggen en constructief ideeën uitwisselen. Het resultaat is architectuur waar bewoners en bezoekers zich welkom voelen, gedragen door een optimale en plezierige samenwerking van ontwerp tot realisatie.

Points forts de ce poste

Duurzaamheid en Milieubewustzijn.

Dit architectenbureau onderscheidt zich door een diepgewortelde toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn. In al hun ontwerpen integreren ze innovatieve oplossingen die niet alleen architectonisch indrukwekkend zijn, maar ook de ecologische impact minimaliseren. Door middel van zorgvuldige planning en strategische positionering van gebouwen binnen hun omgeving streven ze naar harmonie met de natuur. Dit resulteert in duurzame gebouwen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een positieve bijdrage leveren aan de gemeenschap en het milieu


Ruimtelijke Planning op Mensenmaat.

Een van hun unieke USP's is de benadering van mensgerichte ruimtelijke planning. Ze gaan verder dan louter functionele ontwerpen en integreren een diep begrip van de relatie tussen mens, gebouw en natuur. Door allesomvattende masterplannen ontwerpt dit bureau een omgeving die naadloos bij de nabije buurt past, hierdoor ervaren gebruikers en bezoekers de vrijheid die goed ontworpen ruimtes kunnen bieden. Naast het dienen van hun functionele doel, inspireren de gebouwen ontworpen door dit bureau ook het gevoel van verbondenheid met de omringende omgeving.


Maatschappelijke Impact.

Hun benadering van architectuur omvat een diepgaande analyse van de maatschappelijke impact van elk project. Door het behouden van een duidelijk overzicht evalueren ze niet alleen de esthetiek en functionaliteit van de ontwerpen, maar nemen ze ook de bredere sociale context in overweging. Dit resulteert in masterplannen die architectonisch verbluffend zijn, en ook een positieve bijdrage leveren aan de gemeenschap. Ze streven ernaar om plaatsen te creëren die niet alleen opvallen door hun uiterlijk, maar ook door hun positieve invloed op de mensen en de omgeving waarin ze zich bevinden.

Contenu du travail

  • Projectarchitect van A tot Z
  • Afwerken van projecten in de residentiële en kantoorbouw
  • Aansturen van jouw projectteam
  • Onderhouden van de relatie met opdrachtgevers

Experience

  • Master Architectuur
  • 5 jaar ervaring
  • Kennis van appartementsbouw en/of kantoorbouw en/of woningbouw

Offre

Dit kantoor geeft jou de kans om intern door te groeien tot een leidinggevende senior architect. Daarnaast zal je meebouwen aan exclusieve projecten en geven ze jou de ruimte om jouw netwerk met diverse opdrachtgevers uit te breiden. In samenspraak met jou krijg je de kans op gespecialiseerde opleidingen te volgen zodat jij ook jou dagelijkse takenpakket kan afstemmen op wat je graag doet en waar je goed in bent.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.