It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Sterk groeien als architect in een familiaal kantoor

Construction
Hasselt 3500

Informations sur l'entreprise

Het kleine kantoor gaat op zoek naar het karakter en het geheugen van de plek en er wordt maximaal ingespeeld op de omgevingsfactoren. Interieur is hierbij niet langer een aparte discipline. Om tot relevante gebouwen te komen, worden verschillende principes gevolgd zoals functionaliteit, duurzaamheid, samenhang en haalbaarheid. Het architectenbureau heeft jarenlange ervaring en naamsbekendheid opgebouwd in verscheidene sectoren. Van overheidsopdrachten, grote bedrijven, kantoren tot en met woningen zijn ze een referentie.

Points forts de ce poste

  • Familiale structuur. Het kleinere kantoor vindt een vlakke structuur en een familiale sfeer zeer belangrijk. Ze willen niet hard meer groeien. Dat betekent dat je in nauw contact staat met je collega's en de zaakvoerder. Hierdoor rapporteer je direct en op een efficiënte manier door de korte communicatielijnen. Iedereen geniet veel inspraak in zowel het bestuur van het kantoor als de aanpak van de projecten.
  • Totaalarchitect. Een functie waarbij u de kans krijgt om een project volledig van A tot Z op te volgen. Hierbij ben je zelf volledig verantwoordelijk bent voor het project zonder dat er iemand over je schouder meekijkt. Je hebt hierdoor voldoende afwisseling in je dagelijkse taken en kunt verdergroeien in je rol als projectarchitect.
  • Work-life balance. Een kantoor met een duidelijke planning zodat werk- en privéleven in balans blijven. Het kantoor schuwt avond- en weekendwerk en zal zelden overwerken. Hierdoor blijf je tijd hebben voor de andere belangrijke zaken in je leven.
  • Het kantoor omschrijft zich als een kleiner kantoor met grote ambities. Dat vertaalt zich naar een uitgebreide portefeuille van diverse projecten. Dit zorgt voor veel uitdaging, variatie en een continu leerproces. Hierdoor blijf jij jezelf als architect ontwikkelen.
  • Flexibiliteit en bediendestatuut. Het kantoor gelooft in vrijheid, verantwoordelijkheid en zekerheid. Wanneer je bewijst de projecten tot een goed einde te kunnen brengen, is er veel flexibiliteit en thuiwerken mogelijk. Daarnaast wil het kantoor haar medewerkers meer zekerheid bieden in het bediendestatuut.

Contenu du travail

Als projectarchitect sta je in voor het correct en tijdig opvolgen van een volledig project. Je krijgt de vrijheid om zelfstandig te werken, maar mag ook rekenen op ondersteuning van je collega’s.
  • Je bent verantwoordelijk van begin tot einde voor het volledige project.
  • Je zal projecten van A tot Z uitwerken, dit vanaf het eerste klantencontact tot aan de volledige werfopvolging.
  • Je krijgt de mogelijkheid aan wedstrijdontwerpen te werken.
  • Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, planning en coördinatie van diverse projecten.
  • Het kantoor werkt met een uitgebreide portefeuille van verscheidene projecten van verschillende schalen.

Experience

  • Je hebt meer dan 2 jaar ervaring als architect.
  • Je hebt een affiniteit voor het ontwerpen van diverse gebouwen en programma's.
  • Je hebt een sterk technisch inzicht en bent nauwkeurig met een gezonde kritische ingesteldheid. Je bent creatief en innovatief, met oog voor zowel het geheel als het detail.
  • Je bent een goede teamspeler, flexibel ingesteld, motiverend en communicatief sterk.
  • Kennis van 3D-software is een pluspunt.

Offre

Dit is een functie bij een ambitieus architectenbureau met gevarieerde projecten. Hierbij komen de technische mogelijkheden uitgebreid aan bod waardoor je veel afwisseling hebt tussen bureauwerk en werfopvolging. Je komt terecht in een gevarieerde en uitdagende omgeving waar de medewerkers centraal staan. Hierbij kan er steeds gerekend worden op de steun van een gemotiveerd en gekwalificeerd team. Er is een grote betrokkenheid van iedere medewerker bij de projecten.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.