It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser

Bingo, wij hebben een job in accountancy & finance voor jou!

Van boekhouder tot CFO, wij hebben een brede vacaturebank voor alle financejobs. Onze sectorspecialist zoekt de perfecte match met jouw droombedrijf en introduceert je bij de juiste persoon.

Contacteer ons!

Ben je op zoek naar een nieuwe job of heb je een vraag voor ons? Laat een berichtje achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Daarom is Greystone het perfecte lanceerplatform voor jouw carrière in accountancy & finance:

Dankzij onze jarenlange ervaring en data-driven aanpak, kennen we elke relevante speler in de sector van accountancy & finance door en door. Van salarispolitiek tot werkcultuur, onze recruitment consultants weten precies met welk bedrijf jij het beste matcht.

We stellen enkel vacatures voor die 100 % overeenkomen met jouw verwachtingen op vlak van jobinhoud, bedrijfscultuur, locatie en salaris. Op die manier ben jij zeker dat je carrièresprong effectief een flinke stap voorwaarts is.

Onze recruitment consultants zijn bekend met de financewereld en gespecialiseerd in jouw niche. We weten dus perfect wat het takenpakket van iedere expert inhoudt. Zo hoef jij geen twee keer uit te leggen naar welk type job je precies op zoek bent. Wij spreken jouw taal zeg maar.

Bovendien heeft iedere consultant een eigen netwerk dat volledig is afgestemd op jouw niche. Hierdoor ontvang jij een up-to-date-marktoverzicht en heb je altijd iemand aan je zijde die een goede connectie met je droombedrijf heeft.

Al onze recruitment consultants zijn gespecialiseerd in één nichesector. Jouw sector. We volgen alle trends in accountancy & finance waardoor we een topservice kunnen garanderen. Onze workflow is beter, sneller en kwalitatiever dan andere kantoren.

Voor onze vacatures werken we niet via de klassieke jobkanalen maar zetten we vol in op networking. We kennen elke nieuwe speler op de markt, blijven op de hoogte van relevante vacatures en weten wat er in de sector beweegt.

We hebben een state-of-the-art recruitmentproces waarin jij als kandidaat centraal staat. Je persoonlijke recruitment consultant staat dagelijks in contact met experts in finance en kent de best practices binnen je functie.

Loop je tijdens de sollicitatieprocedure ergens tegenaan? Dan staat je consultant klaar met een passende oplossing. Wij blijven gedurende het hele traject discreet aan je zijde en gidsen je vakkundig naar de job van je dromen.

Reken op ons voor je droomcarrière!

Je wilt een stap vooruitzetten en bent benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw carrière? Check welke vacatures aansluiten bij jouw verwachtingen of laat je begeleiden door je persoonlijke recruitment consultant. Let’s launch your future!

Accountancy foto 2 niche pagina 1 1056x1056 c default

Vind de job waar je jezelf écht kan ontplooien. Deze talenten kwamen al op ons pad.

Greystone Recruitment is een enthousiast en gedreven team. Met hun professionele en persoonlijke aanpak hebben ze de perfecte match gevonden voor mij.

Lien Wouters website 1120x1120 c default

Lien W. Senior Dossierbeheer

Mijn nieuwe job beantwoordt aan alle aandachtspunten die ik vermeld heb tijdens het gesprek met Greystone. Ik ben heel tevreden over mijn samenwerking.

Testimonial Finance 1 1 1120x1120 c default

Bi Mei V.D.B. Dossierbeheer

Meet your team

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Yes! Team Greystone staat voor je klaar en gooit al haar expertise in de strijd om jouw droomjob te scoren. Meet and greet your team!