It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser

1. Sfeer en gezelligheid een 0/10

Het grootste deel van je dag spendeer je op het werk. Je vertoeft dan graag in een aangenaam werkklimaat. Dit is een klimaat waar collega’s niet enkel collega’s zijn. Het sociaal contact zit goed en je voelt de juiste atmosfeer.

2. Je kijkt niet graag naar de klok

‘s Avonds in bed kruipen met een stijve nek door te vaak naar de klok te kijken? Dat kan vast niet de bedoeling zijn. Je zou moeten leven van dag tot dag, niet van minuut tot minuut. Tijd om die uren voorbij te laten vliegen. Tijd voor een nieuwe job!

3. Weeral te laat thuis?

Jouw partner is weer slechtgezind, omdat je zo laat thuis bent. Vervolgens kan jij je beklag doen over de ellenlange files. Net als de dag ervoor, alsook die dag daarvoor. Eigenlijk gewoon zoals elke dag. Woon-werkverkeer hoort geen obstakel te zijn. Hier moet je de juiste compromis in vinden.

4. Nood aan een nieuwe uitdaging

Dag in dag uit hetzelfde werk, ligt hier nu echt iemand van te dromen? Je hebt nood aan nieuwe uitdagingen om zo je vaardigheden steeds te versterken. Vlamingen zijn geboren met een baksteen in de maag. Het is dan ook altijd de juiste moment om te bouwen aan jezelf.

5. Je geniet van jouw vrije tijd

De boog kan niet altijd gespannen staan. Na een stevige inspanning hoort een welverdiende ontspanning. Eén ding dat hier zeker niet thuishoort? Kopzorgen. Een aangename job en kwalitatieve vrije tijd gaan hand in hand. Zo kan je jouw hoofd na een lange werkdag volledig leegmaken.

6. Knowledge is power

De wereld draait rond kennis. Het is alleen een kwestie om de juiste kennis op de juiste plek te krijgen. Ergens waar je al jouw kwaliteiten naar boven haalt en hier de verdiende waardering voor krijgt. Zo kan elke werkkracht op zijn eigen manier shinen.

7. Mag het ietsje meer zijn?

Hoe je het ook draait of keert. We nemen het er allemaal wel eens graag van. Het is belangrijk om een goede verloning te krijgen, maar soms zie je geen doorgroeimogelijkheden meer. Hier is het zoeken van een nieuwe functie de gepaste oplossing. Die nieuwe functie gaat vaak gepaard met een loonsverhoging. Van een win-win situatie gesproken.

8. De perfecte match

Greystone Recruitment vergelijkt het vinden van de ideale job wel eens met daten. Al is het op professioneel vlak wat lastiger om er op los te experimenteren. Jouw perfecte match nog steeds niet gevonden? Als ideale matchmaker zorgen wij graag voor het schot in de roos.

Herken je jezelf in één van deze redenen? Zelfs meerdere?
Heb je geen idee hoe je de arbeidsmarkt nu juist verkent, zodat het in jouw voordeel speelt?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek waarin we samen opzoek gaan naar jouw droomjob!

Contacteer ons!

Ben je op zoek naar een nieuwe job of heb je een vraag voor ons? Laat een berichtje achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.