It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser

Meet Greystone!

Op woensdag 26 april organiseren wij een kennismakingsevent voor iedereen met interesse in sales. Studenten, pas afgestudeerden of mensen met werkervaring, iedereen is welkom! Gedurende dit event geven wij jou met veel plezier een kijk op de functie van Sales Consultant en het werkleven bij Greystone.

Voor wie is dit event?

Dit event is bedoeld voor afstuderende studenten die op zoek zijn naar hun eerste job en mensen met werkervaring die een switch in hun carrière overwegen. Iedereen met interesse in sales is welkom om meer info te verkrijgen over de functie en Greystone.

Wat mag je verwachten van het event?

Met onze events geven we je graag een beeld van de functie als Sales Consultant en een blik op Greystone als werkgever, ons ontstaan, onze toekomstplannen en wat wij jou allemaal kunnen bieden. Daarnaast ben je in de mogelijkheid om een babbeltje te slaan met onze consultants en je potentieel toekomstige collega's alvast te leren kennen, zo kan je bovendien al je prangende vragen over sales en Greystone stellen aan ervaringsdeskundigen.

Wat staat op de planning?

  • 17u00: Ontvangst met hapje en drankje
  • 17u30: Presentatie
  • 18u15: Rondleiding kantoor
  • 18u45: Meet & greet met collega's
  • 20u00: Verwacht einde

Praktisch

Datum
Woensdag 26 april
17u tot 20u

Inschrijven
Via LinkedIn of het formulier hieronder.

Locatie
Kantoor Greystone
Frankrijklei 119 / 6de verdieping
2000 Antwerpen

Bevestig je aanwezigheid

Of schrijf je meteen in via onderstaand formulier.