It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser

Solliciteer als Sales Consultant bij Greystone

Kies je voor Greystone? Dan kies je voor een bloeiende carrière in sales, doorgroeimogelijkheden op korte termijn én een jong en dynamisch team van gedreven goalgetters. Wij zoeken dan ook collega’s die onze passie en drive delen om een expertisenetwerk uit te bouwen van klanten en kandidaten. Je komt bij ons niet terecht in een organisatie dat zijn plafond al heeft bereikt. Wij zetten alles op alles om de top te bereiken!

Bedrijfsinformatie

Greystone is een van de snelst groeiende executive search kantoren in Vlaanderen. Met kantoren in zowel Antwerpen, Gent als Brussel, zullen we ook de komende jaren blijven groeien op nationaal én internationaal niveau. Natuurlijk gaat dit niet zonder de harde inzet van de commerciële sales toppers binnen dit bedrijf! Wij verwelkomen je graag en laten je met plezier meegroeien!

Sterke punten van deze job

 • Nichespecialist: Je bent verantwoordelijk voor je eigen nichemarkt binnen één bepaalde regio. Zo kan jij je verdiepen en specialiseren in één markt. Je weet daardoor perfect wat belangrijk is voor zowel je klanten als kandidaten en wordt zo nichespecialist op jouw markt!
 • Work hard, play hard: Naast hard werken voor jouw eigen succes in sales en het resultaat van je team, staat ook plezier en een sterke teamspirit in de top 3 van onze bedrijfscultuur!
 • Coaching en management: De managers zijn professionals van tussen de 25 – 30 jaar oud en hebben bakken operationele ervaring. Het gaat hier niet over vastgeroeste managers maar over mensen met ervaring vanuit recruitment.
 • Doorgroeien: We zijn een groeiende organisatie, als jij je graag persoonlijk en zakelijk wil blijven ontwikkelen, dan stimuleren we dat hier zeker! Natuurlijk zorgt onze groei voor opportuniteiten! Je moet hier zeker geen jaren wachten om een promotie!
 • Ongelimiteerd bonussysteem: Naast een mooi brutosalaris, bedrijfswagen met tankkaart, maaltijd- en ecocheques, groeps-en hospitalisatieverzekering, mobiel abonnement en een netto onkostenvergoeding, mag je bij ons ook een sterk bonusschema verwachten!

Functie-inhoud

Als Sales Consultant ben je verantwoordelijk voor jouw business van A tot Z. Je bouwt je eigen markt- en klantenportfolio uit die je zelfstandig zal beheren. Binnen deze rol richt jij je op 360° van het sales proces; wat inhoudt dat je jouw netwerk van professionals in jouw nichemarkt uitbouwt, waarnaast je lange termijn relaties opbouwt met je klanten binnen de sector. Van ‘cold call’ tot deal, waarbij elke stap om een andere sales approach vraagt. De mensen die jij leert kennen worden later de personen waar je deals mee sluit. You are the captain of your own ship! In de eerste fase zal je prospecteren doormidden van telefonisch contact en face-to-face meetings. Wanneer je een volledige markt hebt uitgebouwd ben je verantwoordelijk om een bepaalde omzet te genereren, waar je uiteraard passend voor beloond zal worden in de vorm van onbeperkte bonussen, boven op jouw standaard salaris.

Wie ben jij

Stroomt het salesbloed door jouw aderen en heb je een zesde zintuig voor het closen van deals? Dan ben jij de geknipte persoon! Daarnaast heb je:

 • Een winnaarsmentaliteit en een ware “can do” mindset.
 • Geen 9-to-5 ingesteldheid.
 • Een Bachelor- of Masterdiploma op zak.

En ben je:

 • Commercieel ingesteld.
 • Ambitieus en wil je volop werken aan je carrière.
 • Stressbestendig en zie je het behalen (of overtreffen) van targets als een echte motivator.

Aanbod

We blijven natuurlijk een sales organisatie pur sang. De gedrevenheid die hiermee gepaard gaat zorgt voor een pakket waarin loon naar resultaat centraal staat. Je kan je verwachten aan een zeer open no-nonsense cultuur, een work hard, play hard mentaliteit en ruimte om door te groeien.

 • Competitief salarispakket
 • Bedrijfswagen + tankkaart en een eigen parkeerplaats in de stad
 • Maaltijdcheques en ecocheques
 • Groeps-en hospitalisatieverzekering
 • GSM-abonnement
 • Netto onkostenvergoeding
 • Onbeperkt bonussysteem, waarmee je al in je eerste jaar gemakkelijk jouw maandsalaris kan verdubbelen

Solliciteer op deze job

Heb je interesse om deel uit te maken van team Greystone? Laat je gegevens achter en dan contacteren wij jou zo snel mogelijk.

WORD, PDF, PNG, JPEG, bestanden max. 10MB
Klik om een ​​bestand te selecteren of sleep en zet hier neer om te uploaden.