It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser

Solliciteer als Sales Consultant bij Greystone

Kies je voor Greystone? Dan kies je voor een bloeiende carrière in sales, doorgroeimogelijkheden op korte termijn én een jong en dynamisch team van gedreven goalgetters. Wij zoeken dan ook collega’s die onze passie en drive delen om een expertisenetwerk uit te bouwen van klanten en kandidaten. Je komt bij ons niet terecht in een organisatie dat zijn plafond al heeft bereikt. Wij zetten alles op alles om de top te bereiken!

Bedrijfsinformatie

Greystone is een van de snelst groeiende executive search kantoren in Vlaanderen. Onze volwassen scale-up bevindt zich in een modern kantoor in centrum Antwerpen. Ook de komende jaren zal het kantoor blijven groeien op zowel nationaal- als internationaal niveau. Natuurlijk gaat dit niet zonder de harde inzet van de commerciële sales toppers binnen dit bedrijf! Wij verwelkomen je graag en laten je met plezier meegroeien!

Sterke punten van deze job

 • Nichespecialist: Je bent verantwoordelijk voor je eigen nichemarkt binnen één bepaalde regio. Zo kan jij je verdiepen en specialiseren in één markt. Je weet daardoor perfect wat belangrijk is voor zowel je klanten als kandidaten en wordt zo nichespecialist op jouw markt!
 • Work hard – Play hard: Naast hard werken voor jouw eigen succes in sales en het resultaat van je team, staat ook plezier en een sterke teamspirit in de top 3 van onze bedrijfscultuur!
 • Coaching en Management: De managers zijn professionals van tussen de 25 – 30 jaar oud en hebben bakken operationele ervaring. Het gaat hier niet over vastgeroeste managers maar over mensen met ervaring vanuit recruitment.
 • Doorgroeien: We zijn een groeiende organisatie, als jij je graag persoonlijk en zakelijk wil blijven ontwikkelen, dan stimuleren we dat hier zeker! Natuurlijk zorgt onze groei voor opportuniteiten! Je moet hier zeker geen jaren wachten om een promotie!
 • Ongelimiteerd commissiesysteem: Naast het brutosalaris, een wagen met tankkaart, maaltijdcheques en netto onkostenvergoeding mag je bij ons een sterk commissieschema verwachten!

Functie - Inhoud

Als Sales Consultant ben je verantwoordelijk voor jouw business van A tot Z. Je bouwt je eigen markt- en klantenportfolio uit die je zelfstandig zal beheren. Binnen deze rol richt jij je op 360° van het sales proces; wat inhoudt dat je jouw netwerk van professionals in jouw nichemarkt uitbouwt, waarnaast je lange termijn relaties opbouwt met je klanten binnen de sector. Van ‘cold call’ tot deal, waarbij elke stap om een andere sales approach vraagt. De mensen die jij leert kennen worden later de personen waar je deals mee sluit. You are the captain of your own ship! In de eerste fase zal je prospecteren doormidden van telefonisch contact en face-to-face meetings. Wanneer je een volledige markt hebt uitgebouwd ben je verantwoordelijk om een bepaalde omzet te genereren, waar je uiteraard passend voor beloond zal worden in de vorm van onbeperkte commissies, boven op jouw standaard salaris.

Ervaring

Stroomt het Sales-bloed door jouw aderen en wil je hier expert in worden? Dan ben je bij Greystone aan het juiste adres.

 • Werfopvolging, uitwerken technische details.
 • Coördinatie van en communicatie naar de projectteams.
 • Overleg vanaf de start van een project met adviseurs, ingenieurs, projectontwikkelaars om zo ontwerpoplossing aan te bieden.
 • Planning van projecten opstellen en de timing opvolgen.
 • Je vertegenwoordigt het kantoor samen met de architect of ingenieur en gaat klantgericht te werk.

Aanbod

Het blijft natuurlijk een sales organisatie pur sang. De gedrevenheid die hiermee gepaard gaat zorgt voor een pakket waarin loon naar resultaat centraal staat. Je kan je verwachten aan een zeer open no-nonsense cultuur, een work hard – play hard mentaliteit en ruimte om door te groeien.

 • Competitief salarispakket
 • Bedrijfswagen + tankkaart en een eigen parkeerplaats
 • Maaltijdcheques en ecocheques
 • Onkostenvergoeding
 • Onbeperkt bonussysteem, waarmee je in je eerste jaar makkelijk jouw maandsalaris moet kunnen verdubbelen!

Solliciteer op deze job

Heb je interesse om deel uit te maken van team Greystone? Laat je gegevens achter en dan contacteren wij jou zo snel mogelijk.

WORD, PDF, PNG, JPEG, bestanden max. 10MB
Klik om een ​​bestand te selecteren of sleep en zet hier neer om te uploaden.