It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser

Wat vinden jullie van de saleswereld?

  • Steven: De plezantste ter wereld! ’s Ochtends heb je geen idee wat je die dag te wachten staat. Je gaat jezelf elke dag opnieuw uitdagen. En de voldoening van een deal binnen te halen, dat is pas geweldig!
  • Joery: Ik vind het ook een leuke wereld, vooral de uitdagingen en persoonlijke ontwikkelingen.
  • Charlotte: Recruitment binnen de saleswereld is bijzonder, omdat je met mensen werkt. Dit maakt het ook heel wispelturig. De ene dag gaat alles vanzelf, de andere dag valt alles in het water. Daar moet je mee leren omgaan. Tegelijkertijd vind ik dat mentaal spel heel leuk. Je hebt echt mensenkennis nodig, want je bouwt een band op met mensen en leert met verschillende profielen omgaan. Dat is belangrijk, omdat je hen aan een job gaat helpen. Dat moet er boenk op zitten!
  • Maarten: Ik kan de job moeilijk loslaten. Ik ben jong, ik wil hard werken en ik wil veel geld verdienen. Hoe meer ik er nu insteek, hoe meer ik er later zal uithalen.
Greystne Dinner On The Lake 94

Hoe zijn jullie bij Greystone terecht gekomen? Wat trekt jullie aan in Greystone?

Joery: Ik werkte als accountmanager, maar ik werd daar meer ingeschakeld als dossierbeheerder. Ik ging op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam al snel een Greystone vacature tegen op LinkedIn. Vooral de mogelijkheid tot groei trok mij aan, want ik ben iemand die vooruit wil.

Charlotte: Ik had nood aan stabiliteit, omdat ik graag een appartementje wou kopen. Ik maakte een profiel aan op LinkedIn met de info dat ik open stond voor nieuwe opportuniteiten. Toen passeerde de vacature van Greystone. Al snel lag er een afspraak vast voor mijn sollicitatie. De dag van de sollicitatie wou ik afbellen, want het voelde aan als een té grote stap en ik dacht dat het niets voor mij zou zijn. Toch was ik gecharmeerd door Vince zijn uitleg dat ze bij Greystone heel open-minded waren over de persoonlijkheid en achtergrond.

Brent: De feeling met het bedrijf zat meteen goed. Vooral de jonge omgeving en de groeikansen trokken mij aan.

Steven: Greystone is ook enorm ‘into data’. Hierdoor kan ik mij echt bezighouden met sales en niet met de administratie die erbij komt kijken. Je staat zo al 50% verder bij het maken van een deal.

Wat vinden jullie van de kansen die je bij Greystone krijgt?

Joery: Heel mooi. Als je ziet welke groei het bedrijf heeft doorgemaakt de afgelopen 4 jaar, zie je dat er gigantisch veel kansen zijn. Na 1,5 jaar had ik al de kans gekregen om door te groeien. Als de zaakvoerders capaciteiten in iemand zien, zullen ze er alles aan doen om deze samen waar te maken.

Steven: Denk je over bepaalde zaken anders? Zie je bepaalde opportuniteiten liggen voor Greystone? Dan wordt dit samen met je bekeken op korte termijn. Als je het goed onderbouwt, is er weinig niet mogelijk.

Maarten: Er is duidelijk ambitie en groeiperspectief aanwezig in het kantoor. Je werkt eigenlijk voor je eigen minionderneming. Het is dan logisch dat, als je goed blijft presteren, je zelf ook gaat meegroeien.

Wat voor soort manager past bij jou? Vinden jullie dit bij Greystone?

Maarten: Ik heb iemand nodig dat het goede in jezelf naar boven brengt. Het slechte moet zeker en vast ook bespreekbaar zijn, maar op een constructieve manier. Ik heb dus meer een people manager nodig en die lopen hier echt wel rond.

Brent: Het positieve binnen Greystone is dat er een heel persoonlijke aanpak gehanteerd wordt. Tijdens het sollicitatiegesprek houden ze rekening met je voorkeur van manager-stijl om te kijken of hier een match is.

Wat is het gekste dat jullie hier al hebben meegemaakt binnen recruitment?

Maarten: Ik had een kandidaat die me vroeg om hem binnen een half jaar terug te bellen. “Waarom tegen dan?” Hij vertelde me dat hij van plan was met vrienden de Atlantische oceaan over te roeien. Dit zag ik onlangs zelfs in de krant passeren. Dat vond ik echt straf. Ik kijk alvast uit om hem binnen 6 maanden terug aan de telefoon te hebben.

Charlotte: Er stond eens een kandidaat voor mijn deur met een fles champagne om mij te bedanken. Dat vond ik echt super tof, want ik had een goede band met hem. Het flesje heeft gesmaakt!

Steven: De redenen waarom kandidaten een bepaalde job niet aannemen zijn soms gek. Zoals iemand die een job, waar hij al jaren naar op zoek was, afzegt, omdat hij plots zelfstandig clown wou worden. Het kan allemaal!

Greystne Dinner On The Lake 323
Wil jij ook aan de slag als sales consultant bij Greystone? Solliciteer dan via het onderstaande formulier.

Vous êtes intéressé par un emploi chez Greystone ou vous avez une question à nous poser ? Laissez-nous un message et nous vous répondrons dans les plus brefs délais.

PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.