It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser

Welkom bij Greystone!

Greystone is een snelgroeiend bedrijf met een hart voor sales. Begonnen als start-up in 2016, maar ondertussen scale-up in nicherekrutering. Belgische roots met een internationale mindset. Elk jaar een groei van +30 % in een immens competitieve markt. Dit creëert voor de mensen die hier aan de slag zijn een aantal mooie voordelen. Sinds onze start zijn we jaar op jaar verdubbeld en deze ambitie houden we aan.


Kies je voor Greystone? Dan kies je voor een bloeiende carrière in sales, doorgroeimogelijkheden op korte termijn én een jong en dynamisch team van gedreven goalgetters. Wij zoeken dan ook collega’s die onze passie en drive delen om een expertisenetwerk uit te bouwen van klanten en kandidaten. Je komt bij ons niet terecht in een organisatie dat zijn plafond al heeft bereikt. Wij zetten alles op alles om de top te bereiken!

Wat mag je van Greystone verwachten?

Sinds onze oprichting in 2016 is Greystone één van de sterkste en snelst groeiende kantoren binnen Vlaanderen. Je komt terecht in een bedrijf dat alles op alles zet om de top te bereiken. En dit creëert ook kansen voor jou. Als je ambitie hebt en je wilt carrière maken, dan ben je bij Greystone aan het juiste adres.

De grootste misconceptie over onze sector? Dat mensen denken dat wij een HR-bedrijf zijn of dat ze ons vergelijken met de interimsector. De realiteit? Recruitment is sales. Geen HR. Geen interim. Noem ons gerust makelaars in talent! Een sales organisatie is doorgaans een omgeving waar veel dynamiek en gezonde competitie heerst. Bovendien is elke dag een nieuw avontuur. Je komt telkens opnieuw voor een uitdaging te staan, dat gaat gepaard met de nodige spanning en adrenaline.

Word je gedreven door gezonde competitie, dan zit bij ons op je plaats. Er is geen ruimte voor haantjesgedrag, wel stimuleren we goede resultaten. Als team houden we elkaar scherp en kan je rekenen op een applaus bij elke overwinning!

Begeleiding is het keyword, op alle vlakken. In de opstart van je job, in het verbeteren van je competenties, in het goed voelen op de werkvloer, in het uitbouwen van je netwerk, in het behalen van je doelen. Geen micromanagement, wel deftige coaching!

Je komt terecht in een job waarin je voelt dat je leeft. Ups-and-downs. Dat mag je verwachten. Letterlijk. De ene dag loopt alles super vlot, vind je een overvloed aan top kandidaten en vallen de deals vanzelf. De andere dag vallen al je sales processen in het water. Dan moet je je moed bij elkaar rapen om terug aan de slag te gaan. Gelukkig zijn je collega’s er om je op te vangen als het even niet mee zit en worden successen áltijd gevierd bij Greystone!

Waarom kiezen voor Greystone?

Beste bonusschema in de markt

Bij ons kan je rekenen op een mooi salarispakket met één van de sterkste bonusschema’s in de markt, waarbij je individuele bonussen kan verdienen op basis van de deals die je maakt. De hoogst verdiende bonus op jaarbasis bij Greystone was € 71.191 (bruto). Ben jij de volgende in de rij om dit record te breken?

Moderne en centraal gelegen kantoren

De aanwezigheid van praktische meetingrooms, voldoende lichtinval, veel groen (hello urban jungle), een ontspanningsruimte (lees: pingpongtafel, dartsbord, playstation, …) en deftige koffieapparaten zorgen ervoor dat onze werknemers tevreden en productief kunnen werken.

Exponentieel groeien

Sinds onze oprichting verdubbelden wij elk jaar onze omzet omdat we één duidelijk doel nastreven. Ons promotietraject biedt daarnaast groeimogelijkheden aan die transparant en haalbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat je altijd weet waar je naartoe kan werken. Het plafond is nog lang niet bereikt bij Greystone.

Work hard, play hard

Onze dynamische teamspirit houden we hoog door op regelmatige basis incentives te organiseren. Elk half jaar gaan we op reis naar het buitenland. Elk kwartaal organiseren we een teambuilding. Elke maand lunchen we op vrijdagnamiddag in sterrenrestaurants en onze friday drinks zijn een wekelijkse vaste waarde geworden.

Uitgebreid trainingsplatform

Bij Greystone streven we ernaar om iedereen, ongeacht ervaring, te doen uitblinken in sales. Daarom hebben we sterk geïnvesteerd in Learning & Development. Op ons online trainingsplatform, vind je alles wat je moet weten om een top carrière als Sales Consultant uit te bouwen.

Overvloed aan extralegale voordelen

Bovendien kan je bij Greystone zeker zijn van alle extralegale voordelen die je je als werknemer maar kan bedenken. Think: bedrijfswagen met tankkaart, maaltijd- en ecocheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, gsm abonnement en een cafetariaplan.

Whats App Image 2021 12 19 at 11 37 12

Wat maakt ons buitengewoon?

Drie kernwoorden typeren ons: ambitie, prestatie en fun. Zo mag je rekenen op een ambitieus groeitraject, een plek vol carrièremakers met een passie voor presteren en de juiste portie plezier om de druk van de ketel te laten.

D

Leer ons kennen tijdens één van onze events

Wij willen jou graag leren kennen op één van onze kennismakingsevents! Hier maken we graag uitgebreid de tijd om jou uit leggen wat de job van Sales Consultant inhoudt en wat Greystone als werkgever jou kan bieden.

Life at Greystone

Het is misschien een flauw cliché, maar wel waarheid als een koe in onze organisatie: work hard, play hard. Vel zelf je oordeel aan de hand van onze socials!

Greystone heeft ook mijn carrière een boost gegeven! En ik vertel graag waarom…

Om met de deur in huis te vallen: ik kan zeggen dat ik hier ‘met mijn gat in de boter’ ben gevallen. Greystone gaf me een mooie kans om me op allerlei vlakken te ontplooien en nieuwe competenties te verwerven.

Gigi 1 1120x1120 c default

Geraldine Van de Merckt Head of HR & Services

Als pas afgestudeerde student kwam ik bij Greystone solliciteren. Vanaf dag 1 krijg je coaching om je sales skills naar het hoogste niveau te brengen en leer je de kneepjes van het vak van ervaringsdeskundigen.

Bob website 1120x1120 c default

Bob Somers Senior Recruitment Consultant

Een bedrijf waar goeie prestaties beloond worden, waar je op een vriendschappelijke manier met je managers en bazen omgaat en waar je mee kan schrijven aan een boeiend verhaal.

Charlotte Website 1120x1120 c default

Charlotte Verlinden Principal Recruitment Consultant

Uitzonderlijke incentives

We maken er ons doel van om iedereen die goed presteert te belonen met de zotste uitstappen en reisjes. Zo organiseren we halfjaarlijks een reisincentive voor de top performers waar we in Ibiza onder andere met een catamaran naar Formentera vaarden en in IJsland een helikoptervlucht deden. Daarnaast organiseren we elk kwartaal een bedrijfuitstap met de meest uiteenlopende activiteiten (Efteling, indoor skieën, ...). Bovendien lunchen we elke maand in de beste restaurants en zijn onze Friday Drinks intussen een vaste waarde.

Veelgestelde vragen en hun antwoord

Greystone hanteert een cultuur waarin ‘loon naar werken’ centraal staat. Dit vertaalt zich in een mooi salarispakket met een van de sterkste bonusschema’s in de markt, waarbij je bonus individueel berekend wordt op basis van de deals die jij maakt. Dit betekent dat je zelf controle hebt over je financiële situatie. Daarnaast kan je rekenen op alle extralegale voordelen die je je kan bedenken: bedrijfswagen met tankkaart, maaltijd- en ecocheques, gsm-abonnement, groeps- en hospitalisatieverzekering. Als organisatie bieden wij alle tools die je nodig hebt om top te worden. De rest is up to you.

Wij maken geen valse beloftes over doorgroeien. Je hoeft geen jaren te wachten op een promotie, want de mogelijkheden zijn eindeloos bij Greystone. Al bij de opstart als Sales Consultant weet je hoe je doorgroeitraject eruitziet. Op basis van je prestaties is het mogelijk om elke 6 maanden te groeien naar het volgende niveau, waar telkens een mooie loonsverhoging en uitgebreidere verantwoordelijkheden bij komen kijken.

Als organisatie streven we ernaar om iedereen die hier binnenwandelt, ongeacht ervaring, te doen uitblinken in sales. Of je nu ervaring hebt of niet, wij trachten je altijd naar het volgende niveau te brengen. Om dit te kunnen verwezenlijken hebben we sterk ingezet op Learning & Development. Wij bieden jou een op maat gemaakt trainingspakket waarin van A-Z alles wat je moet weten, gedocumenteerd staat. Daarnaast kan je rekenen op een zeer ervaren managementcomité. Het enige doel van je manager is om jou top te maken in sales.

We steken het niet onder stoelen of banken, een job als Sales Consultant is geen walk in the park. Haal je je targets en kan je individueel de vooraf bepaalde omzet behalen? Dan krijg je van ons flexibiliteit! Je werkdag later beginnen, vroeger stoppen, sporten onder de middag, van thuis werken, ... Zolang je je verantwoordelijkheid draagt, is er heel veel mogelijk.

Binnen Greystone heerst een open no-nonsense cultuur. Van Trainee Sales Consultant tot Area Manager ligt de gemiddelde leeftijd onder de 30 jaar. Energie en dynamiek is wat je hier kan terugvinden. Aangezien iedereen impact heeft op het bedrijfsresultaat en mee verantwoordelijk is voor de groei van de onderneming staan alle neuzen in dezelfde richting.