It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser

Boost jouw carrière bij Greystone

Een snelgroeiend bedrijf met een hart voor sales. Begonnen als start-up, maar ondertussen scale-up in nicherekrutering. Belgische roots met een internationale mindset. Elk jaar een groei van +30 % in een immens competitieve markt.

Een jong en dynamisch team met gedreven goalgetters. Royale commissies en doorgroeimogelijkheden op korte termijn. Een toffe werksfeer met een ‘can do’-mentaliteit. Dat is wat wij allemaal kunnen beloven! Waar wacht je nog op?

Greystone, not your average recruitment company.

Wat maakt ons buitengewoon? De nodige knowhow uit het verleden gecombineerd met een data driven aanpak uit de toekomst. Ambitieuze begeleiding waar we samen groei centraal zetten, voor het bedrijf én voor jezelf. Een plek vol carrièremakers met een passie voor kwaliteit en succes. Waar je wel anders moet zijn om het verschil te maken.

Ambitie

Wij zijn zot van A, van Ambitie en natuurlijk van onze homebase Antwerpen! Wij zoeken collega’s die onze passie en drive delen om een expertisenetwerk uit te bouwen van klanten en kandidaten in heel België en Europa.

Nieuwe markten aanboren en (internationale) vestigingen uitbouwen? De toekomst staat helemaal in het teken van groei en daar kan jij binnenkort deel van uitmaken. Spring op onze hogesnelheidstrein en reis met ons mee naar de top!

Begeleiding

Begeleiding is het keyword, op alle vlakken. In de opstart van je job, in het verbeteren van je competenties, in het goed voelen op de werkvloer, in het uitbouwen van je netwerk, in het behalen van je doelen. We doen het samen!

Ook voor wie weinig of geen werkervaring heeft, bieden we unieke groeikansen. Via ons trainingsprogramma word je op klaargestoomd tot een top Sales Consultant. Nadien stellen we samen met jou een carrièreplan op maat van jouw ambities op.

Competitie

Word je gedreven door gezonde competitie? Dan ben je bij Greystone aan het juiste adres! Er is geen ruimte voor haantjesgedrag, wel stimuleren we goede resultaten. Als team houden we elkaar scherp en kan je rekenen op een applaus bij elke overwinning!

Wij staan op de eerste rij om je carrièrehonger te voeden en je ambities te belonen. Wie hard werkt en sterk presteert, groeit in een recordtempo door naar topfuncties. De weg ligt voor je open binnen Greystone.

Je carrière bij Greystone start hier!

Greystone heeft ook mijn carrière een boost gegeven! En ik vertel graag waarom…

Om met de deur in huis te vallen: ik kan zeggen dat ik hier ‘met mijn gat in de boter’ ben gevallen. Greystone gaf me een mooie kans om me op allerlei vlakken te ontplooien en nieuwe competenties te verwerven.

Gigi 1 1120x1120 c default

Geraldine Van de Merckt Head of HR & Services

Als pas afgestudeerde student kwam ik bij Greystone solliciteren. Vanaf dag 1 krijg je coaching om je sales skills naar het hoogste niveau te brengen en leer je de kneepjes van het vak van ervaringsdeskundigen.

Bob website 1120x1120 c default

Bob Somers Senior Recruitment Consultant

Een bedrijf waar goeie prestaties beloond worden, waar je op een vriendschappelijke manier met je managers en bazen omgaat en waar je mee kan schrijven aan een boeiend verhaal.

Charlotte Website 1120x1120 c default

Charlotte Verlinden Principal Recruitment Consultant