It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser

De betekenis van een financieel recruiter is te verklaren als volgt: een financieel recruiter is een gespecialiseerd recruitment consultant (betekenis recruiter) in de financiële sector.

Iemand die werkzaam is als financieel recruiter zoekt uitsluitend naar kandidaten met financiële kennis, met andere woorden alle financiële profielen die zich in een bedrijf kunnen bevinden. Dit kan gaan van bediendefuncties tot leidinggevende functies tot boardmembers. Hij of zij gaat dus dagelijks zoeken naar mensen die geschikt kunnen zijn om posities als auditor, boekhouder, accountant, financial controller, dossierbeheerder, … in te nemen bij partners. Deze partners kunnen onder andere KMO’s, banken of multinationals zijn.

Financieel recruiter zijn, betekent ook dat je basiskennis hebt van de vaardigheden van de profielen die je aanneemt. Door de niche-aanpak, verwerft de recruiter kennis die van pas komt bij het aanwervingsproces van dergelijke profielen. Zo kan je als werkzoekende rekenen op iemand die jou volledig begrijpt.

Ook bij Greystone hebben we een team Finance! Heb jij een achtergrond in Finance en zoek je nieuwe job? Solliciteren kan via het onderstaande formulier!

Solliciteer nu!

Heb je interesse in een job bij Greystone of heb je een vraag voor ons? Laat een berichtje achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

PDF, PNG, JPG, bestanden tot 10MB
Kies een bestand of sleep hiernaartoe

    Gerelateerd