It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser

1. Je voelt de spanning in de lucht

Het leven binnen sales is elke dag een nieuw avontuur. Je staat steeds voor nieuwe uitdagingen die de nodige spanning en stress met zich meebrengen. Elke dag rozengeur en maneschijn zal je hier niet vinden. Je comfortzone is er om af en toe eens flink uit te stappen.

2. Je ontwikkelt skills

Nee, nee, nee en nog eens nee. Nergens zal je zo vaak een ‘nee’ horen als in sales. Is dat negatief? Het antwoord kan je al raden zeker? Nee natuurlijk. Het zorgt ervoor dat je een sterk doorzettingsvermogen en veerkracht hebt. Met de vastberadenheid en communicatie skills die je aanleert, kom je vooruit. Zowel in je professionele carrière, als in het dagelijks leven.

3. Je hebt de touwtjes zelf in handen

En met de touwtjes bedoelen we ook echt alle touwtjes. Je plant zelf je volledige dag in. Je kiest wanneer je een klant belt en zorgt zelf voor een strakke agenda. Binnen sales staat vrijheid centraal, maar dit hangt natuurlijk vast aan de resultaten die je boekt. Haal jij je doelen niet? Dan zal je merken dat je vrijheid afneemt. Heb je de goede mindset en bakken ambitie? Freedom is yours!

4. Je kent voor elk probleem een oplossing

Een sterke salespersoon weet dat je klanten moet helpen. Je laat de klant aan het woord en je luisterende oren staan gespitst. Elk probleem dat je hoort vallen, pik je op. Voor al hun problemen bied jij de oplossingen. Van voldoening uit je job halen gesproken…

5. Je voelt de adrenaline

De adrenalinekick bij succes, dat is waar je voor leeft binnen sales. De sensatie die je voelt bij het sluiten van een belangrijke deal, dat gevoel is on-be-schrijfelijk.

6. Je maakt je bankrekening gelukkig

Zeg nu eerlijk, wie ziet zijn bankrekening nu niet graag rond en gezond? Het leven draait niet om geld, dat is waar. Maar je betaalt er wel al je rekeningen mee en zorgt ervoor dat je je gewenste levensstandaard behaalt. Af en toe eens op reis of lekker uit eten, het heeft nog nooit iemand kwaad gedaan. Je bepaalt ook voor een groot deel zelf hoeveel je verdient. Hoe beter je presteert, des te beter je verdient. Dit daar een variabel loon met een verleidelijk bonussysteem.

Heb je vragen of heb je interesse in een job in sales? Contacteer ons!

Solliciteer nu!

Heb je interesse in een job bij Greystone of heb je een vraag voor ons? Laat een berichtje achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

PDF, PNG, JPG, bestanden tot 10MB
Kies een bestand of sleep hiernaartoe