It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser

Jones & Co

Jones & Co is een verborgen parel in centrum Antwerpen. Klassieke cocktails ga je niet direct terugvinden op de drankkaart, maar hun eigen brouwsels (zoals de Jones’ Star Martini of Amarena Sour) zijn minstens zo goed (lees: nog beter en verfijnder). Naar verluid zouden ze de béste gin & tonic in huis hebben, dus G&T liefhebbers: dit is de place to be om ze eens allemaal uit te testen! Naast smaakvolle drankjes kan je er ook hapjes bestellen, in een origineel jasje van Jones & Co gestoken. Dit alles wordt omringd door de gezellige woonkamersfeer die heerst in het ganse pand. Het gebouw telt drie verdiepingen en zelfs in de kelder is het gezellig vertoeven. Sippen en chillen kan je in deze cocktailbar in een Chesterfield of vintage oorfauteuil. Je kan er evengoed voor kiezen om de masters of cocktailmakers van dichtbij te bewonderen en een plaatsje bemachtigen aan de bar zelf.

🍸 Voor sfeer en gezelligheid geven wij een welverdiende 9,5.
📍 Pelgrimstraat 7, 2000 Antwerpen

10925499 380322222162857 5257808551363376348 o

Appelmans Absinth Bar

Een iets bekendere locatie om af te zakken in Antwerpen is zeker en vast deze Absinth bar, op een boogscheut van de kathedraal. Omdat deze bar in een best drukke en toeristische omgeving gelegen is, is het aangeraden om een plaatsje op voorhand te reserveren. Op de (zeer uitgebreide) barkaart vind je klassiekers terug zoals een Mojito, Mai Tai, Pornstar Martini, … maar ook speciallekes zoals een Antwerp Slammer, Monkey Porn, Ginger Cosmo, … Appelmans is naast een cocktailbar ook een restaurant waar je terecht kan voor een uitgebreide lunch of fancy diner. Een hongerke gekregen tijdens het sippen van je cocktail? Je kan bij je drankje ook heerlijke barbites bestellen, delish!

Leuk weetje: de naam ‘Appelmans’ is afkomstig van de 14de eeuwse architect Pieter Appelmans die bepaalde delen van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Antwerpen heeft getekend.

🍸 Voor sfeer en gezelligheid geven wij een dikke 8.
📍 Papenstraatje 1, 2000 Antwerpen

Cocktailbar Bar Barok in het centrum 1022x1024

Barok

Deze cocktailbar om de hoek van de Grote Markt mocht zeker niet ontbreken in ons lijstje. Het is een knusse bar die van buitenaf groter lijkt dan ze in werkelijkheid is dankzij het royale spiegelwerk in het interieur. De warme kleuren, hoge plafonds en planten zorgen voor de nodige cosy factor tijdens het sippen van je cocktail. Niet onbelangrijk: je kan er naast cocktails ook een smaakvol tapabordje bestellen zoals nachos, zoete aardappelfrietjes of calamares. Ideaal als aperitief of late-night snack. En de cocktailkaart? Daar vind je zowel klassiekers als zelfuitgevonden drankjes op terug zoals een Negroni, Lazy Red Cheeks, Sex on the Beach, …

🍸 Sfeer en gezelligheid: 8,5
📍 Melkmarkt 11, Antwerpen

Bar Tikila

Het zal je niet verbazen dat deze cocktailbar op het Noord heel creatief aan de slag gaat met het Mexicaanse goedje tequila. Het interieur van de zaak is dan ook toepasselijk aangekleed in een kleurrijk Mexicaans thema. Later op de avond wordt de bar omgetoverd tot een dansvloer waar je je beste moves kan showen. Laat die tequilashotjes dus maar komen!

Wist je dat Bar Tikila ook een cocktail catering service aanbiedt? Zoek niet verder als je nog op zoek bent naar unieke drankjes tijdens je event!

Geen tequilafanaat? Geen zorgen, ze serveren er ook tequilavrije drankjes zoals een Long Island ice tea, Caiperinha, Whiskey Sour, … Voor elk wat wils!

Leuk weetje:
toen Mexico in 1918 geteisterd werd met een griepepidemie, raadde de dokters aan om tequila met limoen en zout te drinken. Deze combinatie zou de ziekte doen afzwakken en betekende dus het begin van een ondertussen eeuwenoude traditie!

🍸 Sfeer en gezelligheid: 8
📍 August Michielsstraat 22, Antwerpen

Loc3

Wil jij volgende keer mee op afterwork? Wij zijn steeds op zoek naar sales consultants om ons team te vervoegen! Bezorg ons vrijblijvend je cv.

Solliciteer nu!

Heb je interesse in een job bij Greystone of heb je een vraag voor ons? Laat een berichtje achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

PDF, PNG, JPG, bestanden tot 10MB
Kies een bestand of sleep hiernaartoe