It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser

Ibiza staat echter niet alleen bekend omwille van het bruisende nachtleven, ook om de prachtige natuur, de mooie stranden, het heerlijke eten en de chille hippiecultuur. Benieuwd naar waar je je dag verder nog mee kan vullen? Lees hier welke activiteiten getest en goedgekeurd zijn door Greystone!

Op avontuur met een – in graffiti gehulde – Citroën 2CV

Gezien de idyllische plekjes in Ibiza best verspreid liggen en het openbaar vervoer er niet heel erg voorhanden is, huur je bij voorkeur een auto gedurende je verblijf. Wij huurden een halve dag enkele Citroën 2CV’s bij Ducks United. Aan de hand van een roadmap, leerden we het eiland op een unieke manier kennen en reden we van de ene naar de andere adembenemende plek.

Zo stopten we bij Faro da Punta Grossa, het strandje Benirrás (inclusief klein en gezellig hippiemarktje) en lunchten we bij Gare Du Nord.

Vaar met de catamaran naar Formentera

Formentera is een klein eiland op zo’n 25 km van Ibiza dat absoluut de moeite waard is voor een daguitstap. Dankzij het helderblauwe zeewater en de parelwitte stranden, waan je je er zo in de Caraïbische eilanden. Met een veerboot ben je al op 30 minuten in dit mooie paradijs.

Wij kozen er echter voor om catamarans te huren om de belevenis eens zo uniek te maken. Na aan tweetal uurtjes varen, meerden we aan bij Beso Beach Formentera, waar we genoten van een heerlijke lunch in combinatie met de beste beats van het eiland. Top combinatie als je het ons vraagt!

Whats App Image 2021 09 06 at 18 08 19 1

Struin door de vele hippiemarktjes die Ibiza rijk is

In de jaren ’60 werd Ibiza ontdekt door de hippiebeweging. Hippies uit de buurt hokten er samen om te genieten van zon, natuur en vrijheid. Hierdoor staat Ibiza vandaag nog altijd bekend als hippie-eiland en hangt de chille vibe er nog steeds in de lucht. Zo zijn er specifiek een aantal stranden, barretjes en regio’s waar hippies samenkomen en bestaan er nog heel wat hippiemarktjes. Als je van deze sfeer houdt, is het zeker aangeraden om eens rond te struinen op zo’n marktje. Twee hele bekende zijn: Las Dalias en Punta Arabi/Es Canar.

Chillen bij de mooiste beachbars

Ga niet naar Ibiza zonder minstens één dag uit te rekenen om te zonnen/drinken/eten/dansen bij een beachbar. Ibiza is koning in het aanbod beachbars en ze zijn stuk voor stuk de moeite waard voor een dagje genieten De succesformule? Comfortabele strandbedden, zuiderse parasolletjes, heerlijke tapas, goeie wijn en een Ibiza-style dj voor de beste deuntjes op de achtergrond! Wij passeerden al bij Beachouse, Beso Beach en Alma Beach. Alle drie goedgekeurd!

C8490c56 e35a 4975 9231 64dc7d8c2524

Onderneem actie met watersport

Gezien Ibiza een eiland is, is het natuurlijk volledig omringd door water. Jep, de evidentie zelve! 😉 Ideaal voor een zon, zee, strandvakantie dus. Ben je toch wat avontuurlijker ingesteld? Dan kan je je uren op een strandbedje afwisselen met activiteiten in het water. Keuze genoeg in Ibiza: bananenboten, suppen, flyboarden, duiken, snorkelen, jetski, kayakken, surfen, kitesurfen, windsurfen, … Wij waagden ons aan het suppen en een ritje op de bananenboot. Conclusie? Energie kwijt en pijnlijke buikspieren van het lachen.

Heb jij last van reiskoorts, maar zegt je portemonnee nee? Vervoeg ons team en je verzekert jezelf van twee retourtjes naar het buitenland per jaar! Geef je interesse door via jobs@greystonerecruitment.be! Motivatiebrief not needed, wij toetsen telefonisch af of jouw goesting groot genoeg is. 😉

Solliciteer nu!

Heb je interesse in een job bij Greystone of heb je een vraag voor ons? Laat een berichtje achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

PDF, PNG, JPG, bestanden tot 10MB
Kies een bestand of sleep hiernaartoe