Bingo, wij hebben een job in Technical Sales voor jou!

Van Inside Sales Engineer tot Sales Manager, van farmer tot hunter, wij hebben een brede vacaturebank voor alle salesfuncties binnen engineering. Onze sectorspecialisten zoeken de perfecte match met jouw droombedrijf en introduceren je bij de juiste persoon.

Daarom is Greystone het perfecte lanceerplatform voor jouw carrière in Technical Sales:

Dankzij onze jarenlange ervaring en data-driven aanpak, kennen we elke relevante speler in de Bouw en Engineering industrie. Van salarispolitiek tot werkcultuur, onze recruitment consultants weten precies met welk bedrijf jij het beste matcht.

We stellen enkel vacatures voor die 100% overeenkomen met jouw verwachtingen op vlak van jobinhoud, bedrijfscultuur, locatie en salaris. Op die manier ben jij zeker dat je carrièresprong effectief een flinke stap voorwaarts is.

Onze recruitment consultants zijn bekend met de verschillende niche sectoren binnen Bouw en Engineering. Daarenboven houden ze rekening met de verschillende specifieke accenten die gelegd worden binnen sales functies. Zo hoef jij geen twee keer uit te leggen naar welk type job je precies op zoek bent waardoor we snel op zoek kunnen naar de perfect match voor jou.

Bovendien heeft iedere consultant een eigen netwerk dat volledig is afgestemd op jouw niche. Hierdoor ontvang jij een up-to-date-marktoverzicht en heb je altijd iemand aan j

Al onze recruitment consultants zijn gespecialiseerd in één nichesector. Jouw sector. We volgen alle trends in Technical Sales, waardoor we een topservice kunnen garanderen. Onze workflow is beter, sneller en kwalitatiever dan andere kantoren.

Voor onze vacatures werken we niet via de klassieke jobkanalen maar zetten we vol in op networking. We kennen elke nieuwe speler op de markt, blijven op de hoogte van relevante vacatures en weten wat er in de sector beweegt.

We hebben een state-of-the-art recruitmentproces waarin jij als kandidaat centraal staat. Je persoonlijke recruitment consultant staat dagelijks in contact met professionals binnen de engineering- en bouwindustrie, en kent de best practices binnen je functie.

Loop je tijdens de sollicitatieprocedure ergens tegenaan? Dan staat je consultant klaar met een passende oplossing. Wij blijven gedurende het hele traject discreet aan je zijde en gidsen je vakkundig naar de job van je dromen.

Bouw aan je droomcarrière!

Je wilt een stap vooruitzetten en bent benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw carrière? Check welke vacatures aansluiten bij jouw verwachtingen of laat je begeleiden door je persoonlijke recruitment consultant. Let’s build your future!

Sales1 1 1056x1056 c default

Vind een job waar je jezelf écht kan ontplooien. Deze talenten kwamen al op ons pad.

Het is dankzij Greystone dat ik de sprong heb kunnen maken die ik enkele maanden terug niet had durven nemen. Je kan ze vergelijken met Cupido, ze zorgen dat een nieuwe match tussen werkgever en werknemer ontstaat.

Sanne website 1120x1120 c default

Sanne V.D.L. Architect

Greystone gaf me vanaf het eerste contact een goed en veilig gevoel. De consultant begeleidde me feilloos door de wirwar van mogelijke opties na de opstelling van mijn profiel. Dit had ik alleen nooit zo snel kunnen realiseren.

Matti Kandidaat 1120x1120 c default

Matti G. Calculator/Aankoper

Geen hele rij van jobaanbiedingen waar ik me niet kan in vinden, maar direct die ene job waarnaar ik op zoek was. Tijdens de onderhandelingen heel correct, vriendelijk en altijd bereikbaar.

Wendy Beernaert kandidaat Janne 1120x1120 c default

Wendy B. Projectvoorbereider BIM

Let's talk!

Ben je ambitieus en op zoek naar een nieuwe topjob? Yes! Team Greystone is even ambitieus en gooit al haar expertise in de strijd voor jouw volgende carrièremove. Meet and greet your team!

Louise Neefs e1656921728526 516x516 c default

Louise Neefs General Administrations Officer

Blijf up-to-date van jouw sector.
En versterk je carrière met nieuwe inzichten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word lid van onze community. Ontvang gratis tips voor je carrière en vacatures op maat van jouw zoekopdracht. Als member geniet je bovendien van heel wat voordelen zoals exclusieve eventuitnodigingen.