Jouw droomjob ligt binnen handbereik.

Een nieuwe job zoeken is altijd spannend. Wacht! Stop. Praat eerst met onze recruitment consultants. Zij hebben tonnen ervaring met werving en selectie en bieden je graag een houvast in jouw zoektocht naar een nieuwe job. We schuiven graag mee aan tafel om eerst te luisteren naar jouw wensen. Daarna trekken we alle registers open om de geschikte positie te vinden bij het bedrijf dat matcht met jouw DNA.

Hoe we jouw carrière lanceren?

Greystone Recruitment zoekt getalenteerde medewerkers voor vaste posities in topbedrijven in heel België. Kijk jij ook uit naar een volgende stap in jouw carrière? Laat ons mee zoeken en zorgen voor een optimale match! Kwaliteit, snelheid en kennis van zake. Zo maakt Greystone het verschil!

1

Connecteren

Na je aanvraag matchen we je meteen met de juiste recruitment consultant. Zo verlies je geen tijd en kan je gedurende het hele traject rekenen op één contactpersoon.

Omdat we zeker willen zijn dat we jou een meerwaarde kunnen bieden, starten we met een verkennend telefoongesprek. Wat voor type job zoek je? Welke ambities heb je? Let’s connect!

2

Analyseren

Is er een match? Dan is het tijd voor een meet-and-greet op ons kantoor met je persoonlijke recruiter. We bespreken uitgebreid je verwachtingen en overlopen samen jouw expertises.

Nadien duiken we in onze job database en screenen we de bedrijven met wie wij persoonlijk gelinkt zijn. Wij kennen hun vacatures, hun loonvoorwaarden, hun bedrijfswerking en hun cultuur. Let’s match!

3

Introduceren

We overlopen samen de opties van de openstaande vacatures en zoeken naar de juiste match. Jij kiest de bedrijven bij wie je graag op interview gaat, wij regelen de afspraak!

Bang voor lastige vragen? Geen zorgen, onze recruitment consultant stoomt je klaar voor het gesprek. Gedurende het hele traject kan je rekenen op onze begeleiding en eerlijke feedback. Let’s do this!

4

Evalueren

Jobinterviews zijn altijd spannend. Na iedere gespreksronde polsen we hoe het gesprek verlopen is en evalueren we jouw verslag. Goed nieuws? Dan zetten we door!

Ontbreekt de klik? Dan trekken we opnieuw op onderzoek om jouw ideale job te vinden. Wij houden onze ogen en oren open voor nieuwe opportuniteiten. Jij bepaalt mee de richting van het traject. Let’s talk!

5

Lanceren

Groen licht voor de nieuwe job? Proficiat! Werk je nog ergens anders? Wij stippelen jouw exitstrategie uit en bereiden samen jouw ontslaggesprek voor zodat we dit netjes afronden.

Ready for take-off? We begeleiden je bij de lancering en zorgen ervoor dat je een topstart maakt bij je nieuwe werkgever. Onze focus ligt op het uitbouwen van een langetermijnsamenwerking. Let’s keep in touch!

Vind een job waar je jezelf écht kan ontplooien.
Deze talenten kwamen al op ons pad.

Greystone gaf me vanaf het eerste contact een goed en veilig gevoel. De consultant begeleidde me feilloos door de wirwar van mogelijke opties na de opstelling van mijn profiel. Dit had ik alleen nooit zo snel kunnen realiseren.

Matti Kandidaat 1120x1120 c default

Matti G. Calculator/Aankoper

De bedrijven die mij werden aangereikt pasten bij mijn profiel en interesses. De gesprekken met de consultant na een sollicitatiegesprek en zijn betrokkenheid daarbij, hielpen mij bij het reflecteren en het maken van de goede keuze.

Kandidaat Mathias Jorgen 1120x1120 c default

Mathias B. Automation Engineer

Geen hele rij van jobaanbiedingen waar ik me niet kan in vinden, maar direct die ene job waarnaar ik op zoek was. Tijdens de onderhandelingen heel correct, vriendelijk en altijd bereikbaar.

Wendy Beernaert kandidaat Janne 1120x1120 c default

Wendy B. Projectvoorbereider - BIM

Greystone key facts

Bij Greystone deinzen we er niet voor terug om straffe statements te maken. We gaan all the way voor de visie waarin we geloven, we doen wat we beloven. Daarom zijn wij:

Groei

Ieder jaar groeit Greystone met maar liefst 30 % in een hyperconcurrentiële markt.
Hoe we dat klaarspelen? Simpel, we zijn het kwalitatiefste en meest toegewijde niche wervings- & selectiekantoor in België.

En dat merk je meteen wanneer je connecteert met ons jong en dynamisch team. Een team dat meespeelt in de Champions League van rekrutering. Als topkandidaat verdien jij ook een topclub!

Kwaliteit

Als je de job van je leven wil vinden, is Greystone de kortste weg. Bespaar uren aan researchen, solliciteren en evalueren. Mis geen ‘geheime vacatures’ en verspil geen tijd aan irrelevante interviews bij bedrijven die je niet liggen.

Elke matching via Greystone is een win-win voor alle partijen. Waarom? Wij vertrekken altijd vanuit een eerlijke belofte op meerwaarde. En daar mag je ons gerust aan houden. Kwaliteit, boven kwantiteit.


Toegewijd

Wij investeren in partnerships met al onze kandidaten. Hoe? Bij Greystone krijg je een persoonlijke recruitment consultant toegewezen. Iemand die de tijd neemt om jou echt te leren kennen en je persoonlijk opvolgt.

Wij zijn jouw ‘wingman’ in het volledige sollicitatieproces, hoe uitdagend het traject ook wordt. Wij helpen met jouw cv, stomen je klaar voor het sollicitatiegesprek en duimen mee voor een goede afloop!

Niche

Ons doel is om elke kandidaat en elk bedrijf te kennen binnen één specifieke sector. Al onze recruiters zijn gespecialiseerd in één niche. Zo kan je rekenen op iemand die jou volledig begrijpt. Wij spreken jouw taal, zeg maar.

Door te focussen op ons sterk netwerk, kunnen wij je vlot in contact brengen met de juiste personen op de arbeidsmarkt. Voor een vaste aanwerving of een job in project staffing of als freelancer. Jij kiest!

België

Greystone is geboren en getogen in het bruisende Antwerpen. En daar zijn we fier op. Vanuit onze homebase in ’t stad en onze satellietkantoren in Gent en Brussel werken we voor klanten in heel België.

Wie blinkt in ons portfolio? High-end klanten die op zoek zijn naar toptalent. Wij werken niet voor bedrijven, maar in tandem mét bedrijven om de juiste medewerkers te vinden voor de juiste job.

Ambitie

Onze heerlijk eerlijke ambities zijn internationaal en grensverleggend. We willen Greystone op de kaart zetten als het beste recruitment kantoor van Europa en uitgroeien tot een sterke multinational.

Het verhaal van Greystone is een verhaal van passie. Een passie voor succes. Het is een eeuwig vuur van ambitie dat brandt in het hart van iedereen die deel uitmaakt van de Greystone-familie.

Blijf up-to-date van jouw sector.
En versterk je carrière met nieuwe inzichten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word lid van onze community. Ontvang gratis tips voor je carrière en vacatures op maat van jouw zoekopdracht. Als member geniet je bovendien van heel wat voordelen zoals exclusieve eventuitnodigingen.