Neem nu een sprong in je carrière!

Kies je functie en locatie, en doorzoek 1642 vacatures.

100% talent.

Jij wilt jouw talenten verder ontwikkelen en jouw carrière een boost geven? Greystone verkent graag jouw opties in de jobmarkt, in alle discretie.

200% match.

Je wordt enkel in contact gebracht met bedrijven en vacatures die 200% matchen met jouw profiel en verwachtingen. Doe de test!

300% winst.

Je streeft naar een hoger loon of beter woon-werkverkeer? Zin in een stevige promotie? Check! Met je nieuwe job ga je 300% vooruit.

Lanceer jou carrière.
Ready? Set. Go!

Exploreer de mogelijkheden van jouw carrière. Je persoonlijke recruitment consultant van Greystone nodigt je met plezier uit voor een verkennend gesprek.

Get in touch!

Ask us a question or send your feedback and we'll get back to you as soon as possible.

Onze sectoren

Dankzij onze jarenlange ervaring in recruitment op nichemarkten kennen we iedere sector door en door. We pakken dan ook graag uit met een groot netwerk van topbedrijven in bouw, engineering en accountancy & finance. Op die manier vinden we vlot jouw droomjob binnen jouw voorkeursector.

Vind een job waar je jezelf écht kan ontplooien.
Deze talenten kwamen al op ons pad.

Het is dankzij Greystone dat ik de sprong heb kunnen maken die ik enkele maanden terug niet had durven nemen. Je kan ze vergelijken met Cupido, ze zorgen dat een nieuwe match tussen werkgever en werknemer ontstaat.

Sanne website 1120x1120 c default

Sanne V.D.L. Architect

Greystone gaf me vanaf het eerste contact een goed en veilig gevoel. De consultant begeleidde me feilloos door de wirwar van mogelijke opties na de opstelling van mijn profiel. Dit had ik alleen nooit zo snel kunnen realiseren.

Matti Kandidaat 1120x1120 c default

Matti G. Calculator/Aankoper

Dankzij Greystone’s expertise en hartelijke manier van werken, vonden we samen vlot de ideale werkgever. Vandaag ben ik dan ook aan de slag in een bedrijf waar ik me thuis voel en ruimte heb om mezelf verder te ontwikkelen.

Kandidaat bob 1120x1120 c default

Jef V.B. Field Service Technieker

Blijf up-to-date van jouw sector.
En versterk je carrière met nieuwe inzichten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word lid van onze community. Ontvang gratis tips voor je carrière en vacatures op maat van jouw zoekopdracht. Als member geniet je bovendien van heel wat voordelen zoals exclusieve eventuitnodigingen.