Volgende situaties zijn een teken van een dringende nood aan een carrièreswitch.

Je kijkt op tegen het werk

Vergt het opstaan ’s ochtends veel moeite? Moet jij jezelf elke dag naar het werk slepen? Kijk je meer op de klok dan op je pc? Drie keer ? Dan is het tijd voor een carrièreswitch. Doe je dat niet? Dan beland je voor je het weet in een burn-out. Draag zorg voor je mentale gezondheid en zoek een job die je energie geeft!

Je ziet geen uitdaging meer

Als je ambitie verdwenen is en je merkt dat je geen vooruitgang meer boekt, blijft er weinig over om naar te streven. Stilstaan is achteruitgaan! We hebben allemaal een doel nodig om naartoe te werken. Voorkom dat je terechtkomt in een bore-out en grijp je toekomst in eigen handen!

Je bedrijf zit in financiële moeilijkheden

Misschien zit het bedrijf waarvoor je werkt in financiële moeilijkheden en staat je job op het spel? Dit is één van de meest drastische signalen dat het hoogtijd is om na te denken of je nog vertrouwen hebt in je werkgever. Het is waarschijnlijk verstandiger om proactief op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Iedereen verlangt naar jobzekerheid en een inkomen aan het einde van de maand.

Je connectie met het bedrijf en het team is weg

Eens de connectie met het bedrijf en het team verdwenen is, schiet er nog maar weinig engagement over. De bedrijfscultuur waarin je werkt heeft invloed op je motivatie om naar het werk te komen. Als een goede bedrijfscultuur en aangename teamsfeer ontbreken, is het tijd voor verandering! Er zijn genoeg andere bedrijven die jou wel kunnen bieden wat je nodig hebt om je job met plezier uit te oefenen.

Je ligt in de clinch met je baas

Van tijd tot tijd heeft iedereen wel eens een akkefietje met zijn of haar baas. Wordt dit echter een dagelijkse gewoonte? Dan zit er een haar in de boter. Je kan ervoor kiezen dit probleem op te lossen. Lukt het niet? Dan kies je beter voor een carrièreswitch. Er is namelijk niets zo verschrikkelijk dan elke dag thuiskomen met frustraties over je baas.

Zijn bovenstaande situaties herkenbaar? Dan ben je klaar voor een carrièreswitch! Red jezelf uit deze dagelijkse strijd en laat je gegevens achter.