Neem nu een sprong in je carrière!

Kies je sector en zoek in 251 vacatures.

Scroll for more

100% talent

Jij wilt jouw talenten verder ontwikkelen en jouw carrière een boost geven? Greystone verkent graag jouw opties in de jobmarkt, in alle discretie.

200% match

Je wordt enkel in contact gebracht met bedrijven en vacatures die 200% matchen met jouw profiel en verwachtingen. Doe de test!

300% winst

Je streeft naar een hoger loon of beter woon-werkverkeer? Zin in een stevige promotie? Check! Met je nieuwe job ga je 300% vooruit.

Lanceer jouw carrière.
Ready? Set. Go!

Exploreer de mogelijkheden van jouw carrière. Je persoonlijke recruitment consultant van Greystone nodigt je met plezier uit voor een verkennend gesprek.

  Neem contact op!

  Je kan ons privacybeleid hier lezen.

  Als je je gegevens hier niet wilt achterlaten, kan je ons altijd bellen op dit nummer: +32 (0) 33 04 86 00

  Wij focussen op de sector. Jij op je nieuwe job in…

  Bouw
  Engineering
  Accountancy & Finance

  Bouw

  Een job als bediende op of naast de werf. Dat is jouw habitat! Dankzij onze jarenlange ervaring en ons breed netwerk van prominente bouwbedrijven, gidsen onze recruitment consultants je vlot naar de juiste bedienden vacatures in de bouw.

  • Breed netwerk: maar liefst +2413 topbedrijven in ons netwerk staan te trappelen om jou te ontmoeten. Wij matchen het juiste talent aan het juiste bedrijf.
  • Elke functie: tussen onze openstaande vacatures vind jij ongetwijfeld de job van je leven. Van werfleiders tot ingenieurs, van calculators tot energieconsultants.
  • Sectorspecialist: onze recruitment consultants binnen Greystone kennen de bouwsector door en door. Zij maken je graag wegwijs in de jobmarkt.

  Engineering

  Je wilt letterlijk en figuurlijk bouwen aan je carrière als ingenieur, maintenance manager of onderhoudstechnicus. Bij Greystone leg je de juiste fundamenten! We kennen alle spelers binnen jouw nichemarkt en brengen je graag met hen in contact.

  • Breed netwerk: maar liefst +3134 topbedrijven in ons netwerk staan te trappelen om jou te ontmoeten. Wij matchen het juiste talent aan het juiste bedrijf.
  • Elke functie: tussen onze openstaande vacatures vind jij ongetwijfeld de job van je leven. Van onderhoudstechniekers tot ingenieurs, van projectleiders tot machine operators.
  • Sectorspecialist: onze recruitment consultants binnen Greystone kennen de engineeringsector door en door. Zij maken je graag wegwijs in de jobmarkt.

  Accountancy & Finance

  Je wilt aan de slag als boekhoudkundige of mikt op een managersfunctie in accountancy of finance? Reken op ons als jouw netwerkspecialist! Onze recruitment consultants weten precies waar jij naar op zoek bent en koppelen je vlot aan passende vacatures.

  • Breed netwerk: maar liefst +1392 topbedrijven in ons netwerk staan te trappelen om jou te ontmoeten. Wij matchen het juiste talent aan het juiste bedrijf.
  • Elke functie: tussen onze openstaande vacatures vind jij ongetwijfeld de job van je leven. Van accountants tot fiscalisten, van boekhouders tot finance controllers.
  • Sectorspecialist: onze recruitment consultants binnen Greystone kennen de sector van accountancy & finance door en door. Zij maken je graag wegwijs in de jobmarkt.

  Vind een job waar je jezelf écht kan ontplooien.Deze talenten kwamen al op ons pad.

  Het is dankzij Greystone dat ik de sprong heb kunnen maken die ik enkele maanden terug niet had durven nemen. Je kan ze vergelijken met Cupido, ze zorgen dat een nieuwe match tussen werkgever en werknemer ontstaat.

  Sanne V.D.L. – Architect

  Greystone gaf me vanaf het eerste contact een goed en veilig gevoel. De consultant begeleidde me feilloos door de wirwar van mogelijke opties na de opstelling van mijn profiel. Dit had ik alleen nooit zo snel kunnen realiseren.

  Matti G. – Calculator/Aankoper

  Dankzij Greystone’s expertise en hartelijke manier van werken, vonden we samen vlot de ideale werkgever. Vandaag ben ik dan ook aan de slag in een bedrijf waar ik me thuis voel en ruimte heb om mezelf verder te ontwikkelen.

  Jef V.B. – Field Service Technieker

  Neem een frisse duik in onze community!

  Blijf up-to-date van jouw sector En versterk je carrière met nieuwe inzichten.

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word lid van onze community. Ontvang gratis tips voor je carrière en vacatures op maat van jouw zoekopdracht. Als member geniet je bovendien van heel wat voordelen zoals exclusieve eventuitnodigingen.

   Ik ben geïnteresseerd in

   Je kan ons privacybeleid hier lezen.