Werkwijze

Doorgedreven analyse van uw bedrijf, sterke punten en positie in de markt

Dankzij onze niche-focus kunnen wij uw bedrijf vrijwel direct positioneren in de markt. Hierdoor kan u inzoomen op uw sterktes binnen de bouwsector en krijgt u ook een overzicht van uw werkpunten. Verder analyseren we uw competitiviteit inzake interviewproces en salarispakket. Zo staat u klaar om de sterkste kandidaten aan te werven.

Bepalen van uw verwachtingen

Vandaag heeft u behoefte aan een ervaren leider, morgen aan een schoolverlater die u zelf opleidt. De verwachtingen worden op voorhand afgetoetst. Op deze manier hebben zowel u als de kandidaat een optimale ervaring.

Aanspreken van ons netwerk

De beste kandidaten op de markt zijn druk bezig met het neerzetten van straffe prestaties bij hun huidige werkgever. Hierdoor weten ze vaak niet dat het anders (en beter) kan. We contacteren hen voor u en leggen hen uit waarom uw bedrijf een stap voorruit is voor hen.

Faciliteren van het interviewproces

We zorgen voor een vlot interviewproces dat zowel voor kandidaat als voor opdrachtgever werkbaar is, zo verliest u geen tijd met heen en weer-communicatie. Alle mogelijke vragen en twijfels worden toegelicht, zodat zowel u als de nieuwe werknemer een goede keuze maken.

Follow-up nadien

Na opstart is de relatie vaak pril en zijn er soms dingen die op tafel gelegd moeten worden. Ook na de opstart doen we onze opvolging zodat iedereen gelukkig is.