It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser

Sign up!

Nog niet overtuigd? Dit mag je verwachten!

Professionele groei

Opslag vragen, onderhandelen in meetings, de dagelijkse werkdruk, … Ieder van ons krijgt ermee te maken gedurende zijn loopbaan. Met de artikelen in onze nieuwsbrief voorzien wij jou van de beste tips & tricks om je carrière te boosten.

Persoonlijke groei

Om professionele groei te bereiken is het cruciaal dat je persoonlijke groei doormaakt. De artikelen in onze nieuwsbrief bieden jou handige tips & tricks om de beste versie van jezelf te worden. Zo maak jij je professionele dromen waar.

Nadat ik een artikel las over opstaan om 5u 's ochtends in de nieuwsbrief van Greystone, heb ik mijn leven omgegooid. Ik krijg nu dubbel zoveel uit mijn dag dan voorheen. Succes gegarandeerd!

Lien Wouters website 1120x1120 c default

Lien W.

Dankzij de tips & tricks over promotie maken in de nieuwsbrief van Greystone, ben ik onlangs gepromoveerd naar een functie die ik al lang op het oog had. Bedankt voor het duwtje in de rug!

Kandidaat bob 1120x1120 c default

Bob C.

Ik was al enige tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dankzij de sollicitatietips in de nieuwsbrief van Greystone en de expertise van de consultant, heb ik eindelijk een nieuwe job gevonden.

Matti Kandidaat 1120x1120 c default

Matti K.

Kan je niet wachten? Duik in onze bibliotheek!

CTA onderstaande banner

Best practices om promotie te maken op je werk!

Vind je het tijd geworden om promotie te maken op je werk, maar heb je geen flauw idee hoe je dat aanpakt? Ontdek de 5 best practices die je op weg helpen naar je welverdiende promotie.

Accountancy foto 1 niche pagina 1 1120x1120 c default

Wanneer is het tijd voor een carrièreswitch?

Hoe weet je of het tijd is om je carrière een andere wending te geven? Bepaalde factoren hebben impact op je loopbaan. Ontdek wanneer jij nood hebt aan een carrièreswitch.