Executive search

Voor bepaalde functies is no cure no pay geen optie

Denk maar aan confidentiële functies of functies op managementniveau. Verder zijn sommige functies zodanig niche dat er een gerichte en gespecialiseerde zoektocht opgezet dient te worden. Ook hier is Greystone Recruitment in thuis.

Doorgedreven analyse van uw verwachtingen, de functie en uw bedrijf

Tijdens een ontmoeting bespreken we alle aspecten die van toepassing zijn op de functie. Dit gaat van het aantal jaar senioriteit tot de must-have ervaring alsook de loonsverwachtingen. Op deze manier worden enkel relevante kandidaten opgenomen in de search, en wordt uw bedrijf in een latere fase correct in de schijnwerper gezet naar geschikte high-potentials.

Opmaken van een longlist

Na de eerste ontmoeting gaan we aan de slag en maken we voor u een longlist op van bedrijven waarin het talent dat u nodig hebt momenteel aan de slag is. U kan hierin ook aangeven welke concurrenten u juist niet (of juist wel) wilt benaderen.

Van longlist naar shortlist

We contacteren de relevante kandidaten in de longlist en genereren hieruit een shortlist (tussen de 3 en 5 kandidaten) met de juiste achtergrond, motivatie en persoonlijkheid. We faciliteren de interviews, en leggen eventuele vragen die u of de kandidaat heeft open op tafel.

Aanbod en opstartfase

We staan u bij tijdens de aanbodfase om een correct voorstel te formuleren na de kandidaat. Verder volgen we alles op na opstart, zodat gevoelige onderwerpen vanuit uw kant of vanuit de andere kant op tafel gelegd kunnen worden.